Obavijesti

Show

Komentari 4

Maja Kereš je prva Hrvatica koja je plesala na Grammyju

Maja Kereš je prva Hrvatica koja je plesala na Grammyju
1

VRTI BOKOVIMA Nekoć je nastupala uz Severinu i Maju Šuput, a danas živi u Americi i pleše s poznatim američkim reperom Bustom Rhymesom

VIDEO

Reper Busta Rhymes mi se činio dosta cool, profesionalan i fokusiran na to da odradimo što bolji show, kaže Maja Kereš (29). Riječanka je zaplesala uz Bustu Rhymesa (44) na dodjeli Grammyja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:11

U Los Angelesu živi godinu i pol, gdje se doselila zbog plesne karijere. S američkim glazbenikom odradila je probu prije nastupa, a trema je nestala čim je izašla zaplesati na stage.

Busta Rhymes je upečatljivim nastupom prozvao američkog predsjednika Donalda Trumpa (70) jer osuđuje njegovu politiku s kojom, kako kaže, širi zlo.

- Dok sam ulazila u Staples centar na probu, nisam mogla skinuti osmijeh s lica. Bila sam u nevjerici da ja zaista nastupam tamo, s hip-hop legendama i sudjelujem u tom performansu - kaže Riječanka. 

Riječanka u backstageu Grammyja (prva s desna); s britanskom glazbenicom Alunom Francis (dolje, prva s desna)

Plesom se bavi odmalena, a ozbiljnije mu se posvetila prije 10-ak godina. Ipak, Grammy nije njezin prvi susret sa svjetskim zvijezdama. Maja je 2016. snimila glazbeni spot s pjevačicom Fergie (41) za pjesmu 'M.I.L.F.$'. 

- Pojavljujem se i u spotovima Keitha Urbana, Roba Thomasa i dua AlunaGeorge. S duom sam nastupala i na Coachelli te nekim manjim eventima - kaže plesačica. Za britansku glazbenicu Alunu Francis (28) ima samo riječi hvale jer ju je privatno oduševila. Osim njih, nastupala je i uz glumca i pjevača Jussieja Smolletta (34), zvijezdu američke TV serije 'Imperij'.

- U Americi mi je s umjetničkom vizom dopušteno raditi izričito u svojoj plesnoj profesiji. Osim toga, volim jogu, crtati i slikati te čitati knjige - kaže Maja. Riječanka je aktivno uključena i u vođenje Plesnog Centra K2K u Rijeci, čija je suosnivačica. 

Maja bi voljela nastupati s Justinom Timberlakeom i Pharellom

U Americi živi s dečkom, free ride biciklistom Mislavom Mironovićem (32). Par je u vezi četiri i pol godine, a novi član obitelji im je i dvomjesečni pas Eko. U Hrvatskoj je na nastupima plesala uz Severinu, Maju Šuput, dance grupu E.T., a pojavila se i u spotovima Marka Tolje, Lane Jurčević, Vanne te mnogih drugih. 

- Biti plesač freelancer je stvarno nepredvidiv posao. Radim na tome da ne postoje neispunjene želje, nego samo one koje postanu naša stvarnost - rekla je Maja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...