Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Maja Šuput fura novi stil: Nosi kapu poput Loše iz 'Orkestra'

None Foto: INSTAGRAM/SNIMIO ČITATELJ 24SATA 8

Unatoč ozljedi, Maja ne prestaje s gažama. Dok bi drugi izvođači vjerojatno otkazali zbog ozljede, Šuput je na dogovorene svadbe dolazila s foteljom iz koje je nastupala

Kad ju je nabavio Loša zvala se ‘lenjinka’ ali je tijekom prošlih tridesetak godina zbog njegove privrženosti toj kapi kod nas postala poznata kao ‘lošinka’. Upravo je ‘lošinku’ pjevačica Maja Šuput (39) ‘isfurala’ za posjet bolnici zbog kontrole noge.

Podsjećamo, pjevačicu je snašla karma, pa nakon što je ovo ljeto glumila invalida u zračnoj luci kako bi izbjegnula gužvu, snašla ju je stvarna ozljeda noge. Maja nije pokušavala preskočiti red u bolnici, strpljivo je čekala i listala po mobitelu, rekao nam je čitatelj koji je ‘uhvatio’ pjevačicu.

Foto: snimio čitatelj 24sata

Vjerojatno je Maja na mobitelu listala nove fotografije svojeg najboljeg prijatelja Marka Grubnića, koji se nakon dvadesetak dana izbivanja vratio na Instagram i od tada ne prestaje s objavama. Nagađa se kako će nagovoriti svog zaručnika Nenada Tatarinova (34) da upravo Modnog mačka stavi za kuma na vjenčanju. 

Foto: Instagram/orijent

Unatoč ozljedi, Maja ne prestaje s gažama. Dok bi drugi izvođači vjerojatno otkazali zbog ozljede, Šuput je na dogovorene svadbe dolazila. Doduše, nije mogla skakutati s mladencima kako to inače radi već je sjedila u fotelji i tako nastupala.

Foto: Instagram/orijent

Komentari (25)
  • plastificirana je ko u mene barka.

    1. 11. 2018,   08:01
  • Bože, šta je napravila od sebe, izgleda ka voštana figura...

    1. 11. 2018,   08:47
  • Grubniću bi dobro pristajala ona koju je imao član Village People s brčinama u kožnjaku

    1. 11. 2018,   07:56