Obavijesti

Show

Komentari 50

Maja Šuput nije htjela pozirati novinarima jer su je zvali 'Ana'

Maja Šuput nije htjela pozirati novinarima jer su je zvali 'Ana'
24

Novinar 24sata svjedočio je neviđenom naguravanju nakon Karleušina nastupa.Pjevačica je bježala od kamera kroz garderobu, a njezini tjelohranitelji vikali su na sve oko sebe i ljutili se

VIDEO

Backstage je mjesto zamišljeno za druženje s izvođačima nakon što otpjevaju. Barem su mi tako rekli prije početka Music Award Ceremony, prve regionalne dodjele glazbenih nagrada... Nakon dva sata čekanja u Štark Areni u Beogradu bez da je itko od zvijezda 'primirisao' backstageu, pojavila se apsolutna zvijezda večeri, folk pjevačica Jelena Karleuša (40).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:01

Kad su se gotovo svi kolege pokupili kako bi poslušali nastupe, Jelena Karleuša se pokušala iskrasti iz dvorane. Bilo je to samo nekoliko minuta nakon što je u uskom šljokičastom korzetu skakutala po pozornici i izvodila pjesmu 'LaJK'.

Kroz garderobu je ušla tajno, u pratnji svojih plesačica i tima koji uključuje brojno osiguranje. Ali naišla je na mene i kolegu fotoreportera iz jednih srpskih novina. Po izrazu njezina lica vidjeli smo da nas nije očekivala jer je mislila da je uspjela 'zbrisati'.

- Jelena, može pitanje? - govorili smo pokušavajući na pristojan način izvući neku izjavu od pjevačice koja je zadnjih mjesec dana u jeku seks-skandala. Već sekundu nakon toga uslijedili su galama, krš i lom. 

- Šta radiš, šta radiš? - urlao je jedan od 'gorila' iz Karleušina tima na fotoreportera, kojeg je ubrzo i odgurnuo. Cijeli tim je zatim pozornost usmjerio na mene i nisu me ispuštali iz vida. 

- Drži onoga s mobitelom. Drži ga! Šta radiš? - vikao je u mojem smjeru dok su mi drugi članovi njezina tima prekrivali kameru. Nastali su opći kaos i naguravanje. I nisu nas prestajali gurati sve dok im se nismo maknuli s puta, kad su pobjegli u nepoznatom pravcu. 

Otišli su bez ikakve isprike, što bi bila logična reakcija već kad su nas napali. I ništa mi nije bilo jasno jer je to bila ista ona osoba koja je do maloprije na pozornici apelirala na međusobno poštovanje i govorila kako je pod općim napadom. E pa, moja Jelena, za međusobno poštovanje trebaju dvije strane. A s tvoje strane, moramo priznati, na to nismo naišli...

Čim je počeo svirati klavir i pjevati, Petru Graši (42) je ispala slušalica iz uha. S njom se ‘borio’ još neko vrijeme tijekom nastupa na MAC-u. Takvih problema nije imala Nikolina Ristović ex Pišek (42), koja se spremno naslikavala cijelu večer. 

Pjevačica Maja Šuput (39) još uvijek ima problema s nogom zbog ozlijede koju je zaradila krajem rujna prošle godine pa je visoke potpetice zamijenila ravnim čizmama. Veselo je 'doskakutala' u Štark Arenu, ali euforija je splasnula već nekoliko trenutaka nakon. Naime, srpski novinari vikali su za njom 'Ana, Ana' i molili za fotografiju. Nisu je prepoznali, pa nije ni čudo što ih je pjevačica 'otkantala' i sa zaručnikom Nenadom Tatrinovom (35) otišla na event. 

- Nevjerojatno! Ne bih se ni ja slikao da me nakon toliko godina na sceni krivo nazovu - bio je samo jedan od komentara uzvanika.

NAJSEKSI OSOBINE KOJIMA NEĆE ODOLJETI: Muškarca nećete osvojiti ni dugim nogama ni isklesanim tijelom, ovo je pun pogodak!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura
Hollywood je stigao u Zadar, a stanari odobrili: 'Samo nek' oni snimaju, dali su nam po 700  €'
ZADAR PRETVORILI U MOSUL

Hollywood je stigao u Zadar, a stanari odobrili: 'Samo nek' oni snimaju, dali su nam po 700 €'

Zadarski kvart Voštarnica danima je bio zatvoren za parkiranje, a dio centra grada preko noći pretvorio se u irački Mosul. Stanari nam otkrivaju kako je to biti u žiži zbivanja...