Obavijesti

Show

Komentari 77

Maja Šuput: 'Planiranje bebe je normalno kad si friško u braku'

Maja Šuput: 'Planiranje bebe je normalno kad si friško u braku'
8

Pjevačica radi na novom projektu, kojeg je namijenila onim najmlađima, a dječji će album izaći na sticku u kutiji. Sa suprugom Nenadom radi na prinovi, ali kako kaže, ne žuri im se

VIDEO

Pjevačica Maja Šuput (39) uskoro će objaviti novi album, opet će sjediti u žiriju showa 'Supertalent', a za InMagazin rekla je kako cvjeta i na privatnom planu. Pred njom je novi projekt, namijenjen za one najmlađe pa je priznala kako ona i njezin suprug Nenad Tatarinov (34) rade na djeci.

- Pa normalno, kao i svi koji rade na djeci. Nije to sad u kalendaru, nije ta varijanta, nego opušteno. Kad si friško u braku, to radiš normalno - kaže Maja. Što se tiče nove kampanje, najavila je kako dječji album izlazi na sticku u kutiji. 

Osim novog projekta, Maja se ponovno angažirala u žiriju 'Supertalenta', oko čega ne želi otkriti puno detalje, ali priznaje kako ima jako puno 'luđaka' ove godine te da joj je bilo jako smiješno i zabavno. Pjevačica se smatra jednom od najzaposlenijih žena na domaćoj estradi.

- Pjevanje mi nije dovoljno jer imam energije još i nedjeljom, ponedjeljkom i utorkom. Uvijek sam bila kreativna, a danas je novost da imam svoj kolač. To je jedan od onih užitaka kada ga pogledaš, ne da ti nije krivo, nego želiš počiniti grijeh još jednom - objasnila je Maja, koja je poznata kao jedna od najvećih gurmanica u Hrvatskoj. Redovito ide i u teretanu, pomaže joj da iz sebe isprazni nervozu, bijes i sve ono što pojede i popije. 

- Ja ne znam kako ja nisam prase, ljudi, ja toliko jedem. Kad meni muž kaže 'kako toliko jedeš, kako je moguće da toliko jedeš i da tako izgledaš'. Moraš ići na moje koncerte, skakati, pa malo se nervirati zbog posla i tako se to potroši - kaže Maja.

Iako neumorno pjeva po svadbama, prodaje mikrofone i šlapice sa svojim potpisom, putuje po egzotičnim zemljama sa suprugom te snima reklame na madracu, čini se kako je Maja uspješna kako na poslovnom, tako na privatnom planu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Maja Šuput 01:10
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao