Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Maja Šuput potvrdila: Vodit ću show 'Tvoje lice zvuči poznato'

None Foto: Nova TV 6

Što se tiče humanitarne note emisije, ona je prisutna i u ovoj sezoni showa. Pobjednik svake epizode odlučuje kojoj će se organizaciji donirati 10.000 kuna

Pjevačica Maja Šuput (40) na društvenim se mrežama pohvalila sretnom viješću - postaje voditeljica showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Umjesto Igora Mešina (52), koji je do sada bio voditelj emisije, Frani Ridjanu će u pomoć priskočiti Maja. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Konačno mogu sa vama podijeliti novu ulogu, projekt , avanturu ... Dame i gospodo, uskoro na vaše male ekrane, po prvi puta u životu u voditeljskoj ulozi najzabavnije emisije 'Tvoje lice zvuči poznato' uz Franu Ridjana angažirana je i moja malenkost - rekla je pjevačica. 

Foto: Instagram

Osim toga, šesta sezona showa donosi i novu postavu u žiriju. Težak posao ovog će puta imati Indira Levak (46), Nives Celzijus (38), Goran Navojec (49) i već spomenuti Igor Mešin. Show se vraća ovog proljeća, a kroz 13 emisija ocjenjivat će se i komentirati nastupi dajući kandidatima konstruktivne kritike.

Foto: Nova TV

Što se tiče humanitarne note emisije, ona je prisutna i u ovoj sezoni showa. Pobjednik svake epizode odlučuje kojoj će se organizaciji donirati 10.000 kuna. 

- Nadam se da ću uspjeti biti na visini zadatka i da ćete mi uz dobre i pozitivne vibre pomoći da se snađem u ovoj nimalo lakoj ulozi. Veselim se kao malo dijete što ćemo imati priliku da vas nedjeljom opet zabavljamo i da se gledamo u udarnom terminu. Vidimo se uskoro, a do tada šaljem vam puse - ponosno je ispričala Maja.

Foto: Nova TV

Osim toga, u ulozi voditeljice jedva čeka biti Nives. 

- Predosjećam da će ovo biti najbolja sezona dosad. Svoje iskustvo kao kandidata pamtim kao profesionalno možda i najljepši period života. Jedva čekam da počne - rekla je Nives. 

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Komentari (59)
  • Eto, sjetili su se kako ubiti i onako nikakvu gledanost tog showa...

    14. 2. 2020,   10:41
  • Kako se nitko nije sjetio uzeti Mačka za suvoditelja?🤔

    14. 2. 2020,   10:45
  • Znaci jos jedna emisija koju necu gledati.

    14. 2. 2020,   11:13