Obavijesti

Show

Komentari 60

Maja Šuput potvrdila: Vodit ću show 'Tvoje lice zvuči poznato'

Maja Šuput potvrdila: Vodit ću show 'Tvoje lice zvuči poznato'
6

Što se tiče humanitarne note emisije, ona je prisutna i u ovoj sezoni showa. Pobjednik svake epizode odlučuje kojoj će se organizaciji donirati 10.000 kuna

VIDEO

Pjevačica Maja Šuput (40) na društvenim se mrežama pohvalila sretnom viješću - postaje voditeljica showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Umjesto Igora Mešina (52), koji je do sada bio voditelj emisije, Frani Ridjanu će u pomoć priskočiti Maja. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:39

- Konačno mogu sa vama podijeliti novu ulogu, projekt , avanturu ... Dame i gospodo, uskoro na vaše male ekrane, po prvi puta u životu u voditeljskoj ulozi najzabavnije emisije 'Tvoje lice zvuči poznato' uz Franu Ridjana angažirana je i moja malenkost - rekla je pjevačica. 

Osim toga, šesta sezona showa donosi i novu postavu u žiriju. Težak posao ovog će puta imati Indira Levak (46), Nives Celzijus (38), Goran Navojec (49) i već spomenuti Igor Mešin. Show se vraća ovog proljeća, a kroz 13 emisija ocjenjivat će se i komentirati nastupi dajući kandidatima konstruktivne kritike.

Što se tiče humanitarne note emisije, ona je prisutna i u ovoj sezoni showa. Pobjednik svake epizode odlučuje kojoj će se organizaciji donirati 10.000 kuna. 

- Nadam se da ću uspjeti biti na visini zadatka i da ćete mi uz dobre i pozitivne vibre pomoći da se snađem u ovoj nimalo lakoj ulozi. Veselim se kao malo dijete što ćemo imati priliku da vas nedjeljom opet zabavljamo i da se gledamo u udarnom terminu. Vidimo se uskoro, a do tada šaljem vam puse - ponosno je ispričala Maja.

Osim toga, u ulozi voditeljice jedva čeka biti Nives. 

- Predosjećam da će ovo biti najbolja sezona dosad. Svoje iskustvo kao kandidata pamtim kao profesionalno možda i najljepši period života. Jedva čekam da počne - rekla je Nives. 

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Pokretanje videa...

21:32
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...