Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Maja Šuput želi biti poput Marilyn Monroe na 'Dori'

None Foto: Marijan Delija

Kraljevi ulice i deda Laci, “žlabravac” 75 Cents, očekuju najviše glasova gledatelja. Konkurentica im je Maja Šuput koja u Opatiju vodi najveći tim

Na Eurosong treba poslati nešto originalno, a mi stalno šaljemo izvođače koji podsjećaju na prošlogodišnje pobjednike. Mislim kako je naš nastup sa 75 Centsom bio najbolji u emisiji “Ususret Dori” i da će gledatelji to nagraditi glasovima, rekao je Hadži iz Kraljeva ulice. 75 Cents je njihov harmonikaš, djed Laci.
- On nije reper nego žlabravac, po hrvatski - ističe Hadži. Konkurentica će im u Opatiji biti i Maja Šuput, koja tvrdi da na Doru vodi uvjerljivo najveći tim.
- Ima nas ko Rusa. Osim 11 suradnika u Opatiju ide i gomila mojih prijatelja jer se tamo dobro tulumari - kazala je Maja Šuput. U subotnjoj “Ususret Dori” uživjela se u ulogu Marilyn Monroe, koju bi uskoro mogla glumiti i u zagrebačkom kazalištu Komedija.
- Severina je odustala, ostalo je šest kandidatkinja i nadam se da ću dobiti ulogu. Već tri tjedna vježbam s Milom Elegović - kaže Maja i najavljuje da će u finalu “Dore” opet biti našminkana kao Marilyn, ali odjevena više seksi.

Komentari (10)
  • Ma Maja fura imidž odavno poznat i jako korišten na našoj estradi,neki mix poludroljastog i vječnonasmijane vrckave djevojčice. Dosadnooo i isfurano i ide na živce, barem za moj ukus. Pjesme i glas Bože sačuvaj. Ovu za Doru nisam čula,ali pretpostavljam da neće biti nekog iznenađenja, ni od nje, ni od ostalih........

    17. 2. 2008,   22:02
  • Mogu misliti kakav će to biti šund od pjesme. A Dora u biti i je šund natjecanje za iste takve pjevače koji kad dođu u Opatiju jedino i vole tulumariti, a ponašaju se i bahate kao da su u najmanju ruku holivudske zvijezde. Nastojat ću zaobići Opatiju tih dana jer mi s..e od tih \"zvijezdica\"...

    17. 2. 2008,   19:55
  • Dobro, moja, ća greš piti ili \"nastupati\" u Opatiju!? Jedno i drugo ne gre skupa. I još nešto, umalo zaboravih; Koliki IQ ima ona-j tko ti je napisao pjesmicu za Doru. Ne bi htjela da se \"rodi\" još jedna ŠTIKLA !?

    17. 2. 2008,   18:58