Obavijesti

Show

Komentari 16

Majina obožavateljica 'naljutila' Nenada: Ovo ne liči na mene...

Majina obožavateljica 'naljutila' Nenada: Ovo ne liči na mene...
24

Daniela je pjevačici poklonila fotografiju na kojoj ona 'čuva' Majinu adventsku kućicu dok pjevačica i zaručnik Nenad poziraju kao mladenci. Nenad se našalio i rekao da mu se čini da lik na fotografiji ne liči na njega

VIDEO

Da je ljubav prema Maji Šuput (39) neizmjerna dokazuje Daniela Perić (21) koja je ponovo uspjela iznenaditi pjevačicu. Najvjernija obožavateljica, koja je do sada napravila čak pet tetovaža posvećenih omiljenoj pjevačici, ovog puta je Šuput nakon subotnjeg koncerta u Zadru odlučila iznenaditi neobičnim poklonom. 

Pokretanje videa...

00:15

Naime, Daniela je pjevačici poklonila fotografiju na kojoj ona 'čuva' Majinu adventsku kućicu dok Maja i njezin zaručnik Nenad Tatarinov (36) poziraju obučeni kao mladenci.

Pokretanje videa...

01:20

- Čekaj samo da snimim da ljudi vide - priča Maja dok obožavateljima pokazuje poklon. No njezin zaručnik se našalio i dodao kako mu se čini da lik na fotografiji i ne liči baš na njega.   

- Ovo više sliči gospodinu s recepcije nego meni - rekao je kroz smijeh Nenad, a pjevačica mu je dodala: 

- Da, možda se čak za njega udajem - izjavila je Maja i nasmijala i recepcionara te zaručnika. No 'posebna' fotografija nije jedini dar koji je Daniela odlučila pokloniti Maji.

Pokretanje videa...

00:15

U  nekoliko navrata Perić je priznala da prati i modne kombinacije pjevačice. Naime, Daniela se kroz šminku, frizure pa i identične modne predmete pokušava što više približiti izgledu Šuput. 

- Što si mi to napravila sunce ti žarko? - pitala se Maja dok je otvarala još jedan dar od Daniele koja je sada odlučila pjevačici pokloniti jaknu na kojoj se na leđima nalazi njezina fotografija. 

- Genijalno, savršena je. Hvala ti ljubavi - ponavljala je oduševljena Maja grleći Danielu koja je u backstage povela i još jednog Majinog velikog fana Matea Salia (20) koji je pjevačici pokazao tetovažu s njezinim datumom rođenja. Tako sada i Daniela i Mateo imaju tetovažu Majina datuma rođenja. 

Danielu ne brinu loši komentari okoline. Ona smatra kako je to što radi u potpunosti pozitivno te vjeruje kako je s Majom ostvarila poseban odnos.

- Maja mi je kao sestra, predivna je osoba i odlična je u svome poslu - dodaje Daniela. Na koncerte odlazi s još većim žarom i zaključuje kako su Majini koncerti pravi tulum gdje se svatko treba doći napuniti pozitivnom energijom i uvjeriti o kakvom je doživljaju riječ.

- Ona mi je 24 sata u glavi i okružena sam sa svime što me podsjeća na nju - kaže Daniela i zaključuje: 'Nema života bez Maje Šuput'.

POGLEDAJTE VIDEO: Priča o djevojci koja ne može živjeti bez Maje Šuput

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'