Obavijesti

Show

Komentari 30

Majka kandidata Igora: Želim snahu koja neće previše lutati

Majka kandidata Igora: Želim snahu koja neće previše lutati
3

On je izrazio tu želju, dobru zabavu. Vrijeme mu je da se skrasi, da si osnuje obitelj. Bilo bi mu vrijeme, to smo mu već prije deset godina rekli, da je tako, rekla je Igorova majka Marica

VIDEO

Mogu ih situirati odmah. Imam kuću, imam auto, imam dva psa. To je to u globalu. Imam sve, samo se trebaju useliti, rekao je Igor Bjelošević (32) iz Zaprešića koji je kandidat u showu 'Ženim sina?' koji počinje u ponedjeljak na Novoj TV. Igor je svojoj majci Mariji rekao da ih je prijavio u emisiju pred 20 ljudi za ručkom, a nju je to iznenadilo jer ju nikad ranije nije tražio savjete za odabir djevojaka. 

- On je izrazio tu želju, dobru zabavu. Vrijeme mu je da se skrasi, da si osnuje obitelj. Bilo bi mu vrijeme, to smo mu već prije deset godina rekli, da je tako. Jer za njega bi bilo bolje. Svaki roditelj je onda mirniji, kad se sin sredi, ima obitelj - ispričala je Marica koja će Igoru pomoći da odabire svoju 'srodnu dušu'. Majka i sin se inače dobro slažu jer kako kažu, ne žive zajedno i nemaju vremena za svađe. 

- Rijetko ga kad i viđam, makar je tu blizu. Imamo karakternih crta, normalno sličnih, uporni smo, odluke donosimo na brzinu, ne razmišljamo previše, vrijedni smo, radimo, odgovorni smo - rekla je Marica. Igorova majka je otkrila što očekuje od 'savršene djevojke' za njezinog sina. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Da nisu previše različiti, da nije nekakva koja će previše hodati, lutati. A od njega će dobiti zauzvrat poštovanje i ljubav, odanost. Ali da vodi računa i o njemu i o domu - objasnila je majka. Igor traži djevojku koja će mu sličiti po karakteru i s kojom će se slagati te moći zafrkavati. 

- Ne tražim ništa posebno - istaknuo je Zaprešićanin koji je veliki ljubitelj automobila i motocikala pa želi da i njegova djevojka takve stvari voli. Kaže da kakva bi djevojka bila prema njemu, takav bi on bio prema njoj. 

- Uzajamno, ako su one ok. prema meni, ja ću biti prema njima. Ako će one mene poštivati, ja ću njih poštivati - zaključio je Igor. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...