Obavijesti

Show

Majoneza, ajvar i kečap – trio gušt za roštilj

Majoneza, ajvar i kečap – trio gušt za roštilj
3

Dodaci koji žare i pale nove su zvijezde roštilja

I vrapci na grani znaju kako neizostavnu sastavnicu svakoga uspjelog roštilja čini – dobro društvo. A dok roštilj-majstora bodre, zadirkuju i društvo mu prave obitelj, rodbina, kolege i prijatelji, najbolje društvo mesu koje se roštilja predstavljaju – kvalitetni umaci. A među umacima za roštilj najdinamičniji dvojac upravo su majoneza i kečap, koji u kombinaciji s rustikalnijim rođakom ajvarom u ulozi kormilara čine pobjednički roštiljski „trio gušt.

Namaz, salata ili „alfa i omega“ svake prave zimnice? Svaki iskusni roštilj majstor zna da nema dobrog roštilja bez pravog, ukusnog ajvara. Zvijezdin ajvar, pripravljen u skladu s klasičnim receptom tradicionalne kuhinje, dovoljno je blag da zadovoljava ukuse najšireg kruga potrošača.  

Uz osnovne sastojke, crvenu papriku, plavi patlidžan, ulje i ocat, sadrži i manje količine feferona i češnjaka, baš koliko je potrebno za blagu pikantnost koju će ekipa s roštilja znati cijeniti. Blago upržen Zvijezdin ajvar odlikuje ukusna struktura koja će svaki komad mesa s roštilja učiniti sočnijim. Pogodan je i za vegetarijance, jer povrću s roštilja ne samo da daje dodatnu aromu, nego svojim biljnim masnoćama otapa vitamine i pigmente korisne za zdravlje. Ljubitelji roštilja koji požele Zvijezdin blagi ajvar učiniti ljućim jednostavno ubace ljute feferone uz koje će ajvar žariti i paliti!

MN: Čili majoneza za meso

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zvijezdina bogata paleta majoneza sadrži i dvije varijante koje odlično idu uz meso s roštilja. Ljubitelji pikantnijeg okusa zasigurno će odabrati Zvijezdinu čili majonezu,obogaćenu okusom čili paprike, koja predstavlja izvrsan prilog uz osnovu svakog roštilja – meso.

Poklonicima nešto tradicionalnijeg, no podjednako aromatičnog okusa na raspolaganju je, pak, majoneza sa češnjakom, koja je osim uz meso i povrće sa žara idealan dodatak i salatama – popratnom, no itekako dobrodošlom dijelu roštiljskog doživljaja.

MN: Čili kečap  

Koji spaja dobro poznati okus klasičnog kečapa s aromom čilija.

Jedna od velikih zvijezda roštilja je i hamburger, delicija od mljevenog mesa koja posljednjih godina ubrzano grabi stazama stare slave i stječe širok krug novih poklonika. Umak koji nas neizostavno asocira na cjeloviti „hambi“ doživljaj svakako je – kečap. Premda će hamburgerima izvrsno pristajati svih šest varijanti kečapa iz Zvijezdine ponude, idealan izbor za roštiljanje upravo je Zvijezda Čili  ketchup, koji spaja dobro poznati okus klasičnog kečapa s aromom čilija. Tim će „šmekom“ – nema sumnje – i vaše hamburgere s roštilja učiniti još primamljivijima. Stoga ih na roštiljanje ponesite sve, jer vaša gladna ekipa neće moći odoljeti ovoj dobitnoj kombinaciji.

Koji je vaš omiljeni umak za opušten vikend roštilj?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zlatni ćevap: Kaštelani su najbolji roštilj-majstori 2016.
VIDEO

Zlatni ćevap: Kaštelani su najbolji roštilj-majstori 2016.

Nakon šest tjedana putovanja Lijepom našom, "Zlatni ćevap" okupio je najbolje roštilj-majstore iz Valpova, Kaštela, Umaga, Poreča, Jaske i Harmice koji su donijeli okuse svojih zavičaja na zagrebački Jarun

Zlatni ćevap autobusom punim navijača otputovao u Kaštela
JARUN 19.6.

Zlatni ćevap autobusom punim navijača otputovao u Kaštela

Pobjedom ekipe Gušti Zagore završeno je 5. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec. Usprkos kišnom vremenu na Jarunu je cijeli dan bilo veselo, a oblake je konačno rastjerala popularna grupa Vigor.
Zajedništvo, veselje i pozitivne vibracije u završnici natjecanja
BUNDEK 18.6.

Zajedništvo, veselje i pozitivne vibracije u završnici natjecanja

Miris vrhunskih roštilj-delicija širio se proteklog vikenda zagrebačkim jezerima u završnici 5. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju uz Pik Vrbovec