Obavijesti

Show

Komentari 39

Maknuli su se s ćevapa, 'bacili' na teretanu i skinuli po 50 kila

Maknuli su se s ćevapa, 'bacili' na teretanu i skinuli po 50 kila
22

Celebrityji brinu oko izgleda i kilaže pa se podvrgavaju raznim dijetama i načinima mršavljenja. Neki se odluče na reguliranje prehrane, a drugi se troše kalorije u teretani

VIDEO

Halid Bešlić (65) borio se s kilogramima i jedva se suzdržavao rigoroznih pravila liposukcijske dijete čiji plan prehrane je osmislio Kenan Mandra. Izbjegavao je ćevape već je jeo zdrave namirnice, meso, ribu, povrće pripremljeno na mediteranski način. Uz to, konzumiraju se shakeovi, a zabranjeno je jesti kruh i slastice. Halidu je liposukcijska dijeta pomogla da 'skine' u 15 dana 13 kilograma. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Onda me narod počeo pitati je l' to istina? Naravno da je - rekao je glazbenik.

Isto tako je smršavio i Zlatan Zuhrić Zuhra (55) kojeg gledamo u seriji „Na granici“. Krajem siječnja objasnio je da uz pomoć liposukcijske dijete u samo 14 dana 'skinuo' je devet kilograma. Put do manje kilaže bio mu je lakši jer mu dijeta odgovara bioritmu.

- Pijem ekstrakt biljke koja mi daje osjećaj sitosti, a jedem navečer. Nema krumpirića, kruhića ni šećera pa tijelo jede svoje zalihe. Ne mogu sa sobom na posao nositi kutijice s hranom, a prah mi je lako ponijeti - objasnio je Zuhra, koji se godinama bori s kilogramima.

Na mršavljenje ga, dodaje, nitko nije nagovarao, nego o tome već dulje razmišlja, a kroz dijetu ga vodi  upravo njegov prijatelj i nutricionist Kenan. Plan mu je još smršavjeti, a otkrio je i kako je do 35. imao stalno istu kilažu, da bi, otkako mu se rodio sin Vjeko (17), počeo oscilirati 10 kilograma gore - dolje, no i dalje se bavi sportom.

- Kao mlad igrao sam vaterpolo i bio sam sretan, očito se moj organizam navikao da se nečim moram baviti pa mi dijete ne pomažu, a pogotovo ne one prevarantske. Iako se i tako mogu skinuti kilogrami, ali jednostavno ne smijem razmišljati o dijeti nego se više moram koncentrirati na način života. Čim se nečim bavim, odmah je situacija dobra, a kad se malo zapustim, krene Michelin faza i izgledam kao da me netko napumpao na benzinskoj postaji – objasnio je glumac.

Srpskoj pjevačici Nataši Bekvalac (38) u posljednje vrijeme za liniju, nažalost, zaslužan je stres. Kada se riješila obiteljskih muka, prebacila se na vegansku prehranu i smršavila 15 kilograma. Nakon problema i razvoda od Luke Lazukića, Nataša je posvetila vremena sebi i svom izgledu. 

- Kad nema obveze u studiju, Nataša je uglavnom kod kuće i sprema hranu za obitelj i prijatelje. Doslovno ih je sve zarazila svojim načinom prehrane, a njezina kći Hana oduševljena je hranom koju mama priprema - rekao je prijatelj pjevačice.

Stilist Marko Grubnić, tvrdi, ništa ne prepušta slučaju pa redovito ide u teretanu i vježba. Može si priuštiti prežderavanje i odlaske na luksuzne ručkove, a potom i znojenje u teretani. Na društvenim mrežama pokazuje rezultate nakon dana provedenog u teretani pa se tako na njegovom Instagramu može pronaći puno golišavih fotografija. Trenutačno mu treniranje za show 'Ples sa zvijezdama' također pomaže u održavanju linije. 

Što se tiče zdrave prehrane, čini se da Marko ne mari previše za to. Sve kalorije koje ubaci u tijelo tijekom dana, potroši u teretani, a sudeći po fotografijama, pizza mu je omiljeno jelo. 

Od kako je krenuo glazbeni show 'Zvijezde pjevaju' mnogi su gledatelji primijetili kako je voditeljica Barbara Kolar (48), koja je u voditeljskom duetu s Duškom Ćurlićem (51), opet vidno mršavija. Iako ne voli govoriti o načinima kako mršavi i udeblja se, Barbara je ispričala kako, kaže, 'jedna srednjovječna žena' skida kilograme. 

- Da budem potpuno iskreni ja svoju liniju nekada uspijem dovesti u ono što mi se sviđa isključivo zato što volim odjeću i garderoba je jedina kriva - ispričala je. 

- Puno puta sam u životu svoje veliko tijelo smanjila na malo manje. Međutim, to se obično vraćalo nazad. Sada sam obećala kad dođem do težine koja mi se sviđa da ću baciti svu odjeću koja je iznad konfekcijskog broja koji mi se sviđa - dodala je. 

Danijel Berković/Pixsell

Barbara je velika ljubiteljica mediteranske prehrane i jede puno sezonskog voća i povrća, a otkako je počela paziti na prehranu ne koristi rafinirani šećer ni umjetna sladila već samo med i voćni šećer. Također je izbacila sve one namirnice koje njezin organizam ne prihvaća, poput žitarica, odnosno kruha, slatkiša i tjestenine. 

- Naučila sam da se linija stvara za stolom, a ne u teretani – rekla je jednom prilikom. Ipak, na putovanjima si, kaže nam, zna priuštiti slatke delicije. 

- Nema šanse da bih propustila priliku uživati u kakvom lokalnom specijalitetu ili potpuno doživjeti neki dobar restoran na destinaciji na kojoj sam možda jedanput u životu - govori Zagrepčanka.

Sin Lepe Brene (58), Viktor Živojinović (20), dugo vremena borio se s viškom kilograma pa je odlučno napravio drastičnu promjenu. Od početka je otvoreno govorio o dijeti, a kako bi pratiteljima na društvenim mrežama pokazao koliko je smršavio, objavio je fotografiju 'prije i poslije'. Viktor je u posljednje dvije godine smršavio više od 50 kilograma. 

- Važnije mi je da se zategnem i da mišići imaju dobru formu. Dobivam komplimente otkad sam smršavio 50 kilograma, ali vidim da to može još bolje - izjavio je u rujnu 2018.

MUŠKARCI SKROZ 'POLUDE': Kad im žene rade ovo, ne mogu se suzdržati 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao