Obavijesti

Show

Komentari 39

Male kućne čarolije Vasićevih: Recept za ajvar by mama Rada

Male kućne čarolije Vasićevih: Recept za ajvar by mama Rada
4

STIŽE ZIMA U pauzi između sudjelovanja u showovima Big Brother zvijezde uživaju doma u Srbiji praveći zimnicu. Kod Vasića se sve radi s ljubavlju, tako i ajvar, rekla je Rada

VIDEO

Rada (52) i Rade Vasić (57) stavili su pregače i uhvatili se kuhače, dok je njihov sin Mika sve dokumentirao i fotografirao.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Pokretanje videa...

00:51

- Prvo se lijepo ispeče paprika, pa oguli. Paprika se mora, nakon što je ogulimo, dobro iscijediti. Stavi se na vatru da se isprži. Dodaju se ulje, sol, vinobran i konzervans te, kad se završi, stavim teglice u pećnicu da se zapeku. Onda zatvaram teglu i stavim u špajzu - zaključila je Rada. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osim što je vesela ekipa Vasića zabavljala cijelu regiju ulaskom u Big Brother kuću, sudjelovali su i u showu “Mijenjam ženu”. Najpoznatija reality družina rado bi se ponovno okušala u nekom showu. Ulazak u BB kuću rado bi ponovili. Rada je nakon rođenja blizanaca, Dragutina i Miroslava, od supruga dobila dva zlatna zuba, a željela bi da joj i ostali zubi budu takvi.

- Rade i ja volimo se kao i kad smo bili mladi. Sad se volimo i više. Niti ja mogu bez nje niti ona bez mene. Zna dobro da kuva, domaćica je na prvome mestu, nikad se nismo posvađali, nisam je udario, rekao ružnu reč. Ja njoj u krevet kafu nosim - kaže tata Vasić o supruzi Radi. Glavnu riječ u kući ima upravo ona.

Složne ruke: Rada u kući ima glavnu riječ. Zato Rade i pomaže supruzi u pravljenju zimnice

- Ja s tim nemam problema. Šta ona kaže, tako mora da bude - kaže Rade, a mama Vasić ističe da “muž svakako mora da ispoštuje ženu”. Rade nam je otkrio da je mogao prevariti Radu, no to ipak nije napravio iz poštovanja prema njoj.

- Ja njoj nikad ne bih oprostio prevaru - kaže Rade. Rada dodaje da bi mu, kad bi našao bolju od nje, oprostila prevaru.

- To je muškarac, svatko voli bolju i tuđu. A da je neka ružnija, ne bi mi bilo drago - kaže Rada. Jedno drugome privukao ih je fizički izgled.

- Imala je 15, a ja 20 godina- kaže Rade. Rada dodaje da je on bio “lep kao greh”.

- Prvo me kod Radeta privukla lepota, pa ljubav i seks. Šta može da privuče nego ljubav. Seksualni je čovek i ostala sam s njim - zaključila je Rada.

PRIJAVI SE NA VIDEOSTAR:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'