Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Male tajne: Bez fejka i sa psom postat ćete zvijezda Videostara

None Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

TO SE NE PROPUŠTA Prijavite se na 'Videostar' i osvojite putovanje u Hollywood, statuu vrijednu 10.000 kuna i super ugovor s JoomBoosom

Pripremi se na hejt, čak i od najbližih. Drži se stare poslovice: ‘Tko hejta, otpala mu peta’, savjetovao je komičar Mario Petreković svima koji se misle prijaviti na najzabavniji talent show “Videostar”. S njim se slaže i drugi član žirija Filip Dizdar koji smatra da je ključ uspjeha, između ostalog, i u kućnom ljubimcu.

[video: 1197447 / ]

- Budite uporni i puni samopouzdanja, a uvijek ti dobro dođe imati mačku. To su ti klikovi, lajkovi, ma ne moraš ništa više raditi. Samo snimi video – savjetovao je, no to Petreković ne želi ni čuti.

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL Tko hejta, otpala mu peta, pa se ne bojite, nego se prijavite na ‘Videostar’, kaže Petreković

- Ne, nikako nemojte imati mačku, imajte psa. Uvijek psa! - uvjeren je komičar koji misli da samo psi skupljaju dovoljno lajkova. 

Ako i vi mislite da se humorom ili vizažističkim sposobnostima možete lansirati među zvijezde, ne čekajte. Prijavite se na “Videostar” i osvojite putovanje u Hollywood, statuu vrijednu 10.000 kuna i super ugovor s JoomBoosom. 

Ako imate prijatelja za kojeg mislite da može pobijediti, cinkajte ga, jer ako uđe u finale, osvojit ćete 1000 kuna.

 

 

Komentari (12)
  • Kad je ovaj lik na tv-u ja prije nego prebacim počnem se sramit u njegovo iime jer je tolko silovan i isforiran u pokušajima hunora da te mora doč sram! ANTITALENT!!

    17. 10. 2017,   11:45
  • On je toliko smješan zabavan i cool da redovito dobijem jednodnevne piliće kad čujem njegov humor.

    17. 10. 2017,   10:55
  • Molim vas bi li mogli sliku dotičnog staviti negdje pri dnu rubrike show ili ako nije problem negdje sa strane? Gledamo ga čini mi se negdje 10-tak dana. Da je Monica B. već bi mi dop....la (šalim se ne bi).

    17. 10. 2017,   15:34