Obavijesti

Show

Komentari 32

Malena Lea se rasplakala kada je upoznala Dennisa: Volim ga

Malena Lea se rasplakala kada je upoznala Dennisa: Volim ga
5

U Zagreb je došla s mamom koja je svojoj kćeri odlučila ostvariti želju i odvesti je u Arenu da upozna zvijezde koje redovito prati na YouTube kanalu. Kad je vidjela Dennisa, plakala je i grlila ga

VIDEO

Djevojčica Lea (10) stigla je iz Splita vlakom u Zagreb samo kako bi u zagrebačkoj Areni na Totalnom JoomBoosu upoznala svjetske youtubere. Kad je pored nje prošao Dennis Domian, rasplakala se i molila zaštitare da je puste u backstage. Vidjeli su koliko ga je žarko djevojčica htjela upoznati pa su je pustili k njemu. 

- Isuse, ne vjerujem! Volim te! Ovo je otvaranje mojih snova. Jedva sam te čekala upoznati - rekla mu je Lea, zagrlila ga i od šoka zaplakala. 

U Zagreb je došla s mamom koja je svojoj kćeri odlučila ispuniti želju i odvesti je u Arenu da upozna zvijezde koje redovito prati na YouTube kanalu. 

- Nemoj drhtati, upoznali smo se i to mi je baš lijepo. A vidim da je i tebi. Baš si draga. Sve će biti u redu, ne moraš plakati - umirivao ju je. Kad se malo smirila, Dennis joj se potpisao u bilježnicu i fotografirao s njom.

- Dajte da vidimo kako smo ispali na fotki. Želim da Lea ima odlične slike, samo takve i zaslužuje - kazao je Dennis, kojem uopće nije smetalo cjelodnevno fotografiranje i davanje autograma. 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

EKSKLUZIVNO: Najjača YouTube zvijezda stigla u Zagreb, a ne želi nastupati bez ove tri stvari!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola
PROMO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola

Popularni Youtuber i prvi pobjednik VideoStara - Lay Z, našao se u potpuno novoj ulozi – postao je zvijezda video spota za Natural AF, novog cool pića koje se nedavno pojavilo na tržištu

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z
PRIJAVITE SE I VI

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z

Dok je publika pljeskala i uzvikivala moje ime, osjećaj je bio fenomenalan. Prolazili su me trnci kad sam čuo svoje ime - opisao je Matija silne emocije nakon proglašenja pobjednika VideoStara
Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna
INTERVJU

Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna

Svi stariji od 15 godina mobitel u ruke, snimi najoriginalniji video, pokaži zašto baš ti imaš JoomBoos faktor, uploadaj ga na YouTube i čekaj poziv. Prijave traju od 14. rujna do 22. listopada