Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mama Grubnić šetala gradom u cipelama od deset tisuća kuna

None Foto: Instagram/kolaž 11

Ni Marko nije zaostajao za svojom majkom te je za ovu šetnju obukao košulju modne marke Dolce&Gabbana i hlače njemačkog modnog dizajnera Karla Lagerfelda

Modni stilist Marko Grubnić (37) na svom je Instagram profilu objavio fotografiju s mamom Brankom Grubnić (59), koja baš poput njega, voli skupe krpice. 

Foto: Instagram

Fotografija je snimljena u centru Zagreba, gdje modni stilist i njegova majka bezbrižno šetaju, a vrlo brzo skupila je više od dvije tisuće lajkova.

- Moje sve. Najbolja mama na cijelom svijetu, blagoslovljen sam što imam tebe kao majku - napisao je Grubnić u opisu fotografije.

Mama Grubnić tako je prošetala u cipelama na petu s uzorkom leoparda. Na fotografiji je kao dizajner istih označen američki dizajner cipela Brian Atwood koji surađuje s modnom tvrtkom 'Prada'. Na službenoj stranici prodaje cipela Briana Atwooda mogu se pronaći cipele Branke Grubnić, čija je cijena oko 9.850 kuna.

Foto: Instagram

Ni Marko nije zaostajao za svojom mamom te je za ovu šetnju obukao košulju modne marke Dolce&Gabbana i hlače njemačkog modnog dizajnera Karla Lagerfelda.

Marko s mamom često šopingira, a jednom prilikom izjavio je kako je tada i najsretniji. Idu i na luksuzna putovanja.

- Mama je moja zvijezda vodilja u životu. Zajedno blistamo poput Mjeseca i zvijezda - ispričao je  Grubnić.

ODUŠEVIO JE PUBLIKU Marko Grubnić: Mama je nakon mog nastupa plakala od sreće

Marko je nedavno dobio čast da mu dizajneri Vjeko Mandić i Silvija Talan naprave lutku nalik njemu. Stilist ne krije da je oduševljen tim potezom dizajnera. 

Foto: Instagram

- Prvo sam mislio da je neka šala jer ipak su Barbie i Ken statusni simboli i nije mala stvar kada netko napravi tu kultnu lutkicu upravo po tebi, tako da sam s nevjericom primio vijest, a kada sam vidio Kena napravljenog po meni bio sam sretan. Jako sam zadovoljan kako izgleda, isfuran je poput mene - uvjeren je Marko. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (100)
  • Kako ja nikad nisam vidjela mamu Grubnić u šetnji a često se šećem centrom grada, a to mi je velika želja? I kako to da ni jedan reporter ne naleti na mamu Grubnić pa je slučajno fotografira u šetnji sa sinom? To mi je vječna misterija... 😉

    8. 8. 2019,   12:42
  • Meni ova žena skroz baca na Maju, u nešto starijem izdanju.

    8. 8. 2019,   12:41
  • Mama ova ne postoji osim na njegovim fotkama i u glavi mu

    8. 8. 2019,   13:17