Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mama Janis: Moju Amy bilo je sram što je bila alkoholičarka

None Foto: Pixsell 7

Majka pokojne Amy Winehouse u svom prvom intervjuu nakon njezine smrti rekla je da se pjevačica osjećala kao nepobjediva i da je toliko toga još željela napraviti

Pokojna Amy Winehouse nikada nije pila pred članovima svoje obitelji. Znala je da je alkoholičarka i mrzila je tu činjenicu. Roditeljima je priznala da ne može podnijeti kako se osjeća zbog toga i što joj to uzrokuje, no obećala im je da će prestati piti.

- Mislim da je Amy osjećala da je nepobjediva. Nije željela umrijeti. Bilo je toliko toga što je još htjela napraviti. Bila je nevjerojatno snažna, psihički i mentalno, ali ovisnost o alkoholu ju je svladala i zatim uzela - rekla je njezina majka Janis (56) u svom prvom intervjuu nakon Amyne smrti 23. srpnja.

Janis je priznala da je okrutna ironija u tome što je Amy umrla u trenutku kada je njezina obitelj mislila da je na putu oporavka. Janis i njezin suprug Richard Collins (60) posjetili su je to popodne prije nego što je umrla.  Amy je uzbuđeno pričala o vjenčanju na koje su dečko Reg Traviss i ona taj vikend trebali ići.

- Nije izgledala pijano, bila je potpuno normalna. Nije bilo ničeg zbog čega sam se trebala zabrinuti - rekla je njezina majka i dodala da ju je Amy prilikom odlaska zagrlila i rekla da je voli.

Kraj Amyna tijela nađene su tri prazne boce votke, a patolog je zaključio da je u trenutku smrti u tijelu imala 4,16 promila alkohola u krvi, pet puta veću količinu nego što je dopuštena tijekom vožnje u Engleskoj.

- Kad smo konačno saznali od čega je Amy preminula odmah nam je bilo lakše. Količina alkohola koju su joj izmjerili u krvi vjerojatno je rezultat višednevnog opijanja. Tjedan dana prije smrti ponovno je počela piti, a bila je 'čista' jedno dulje vrijeme -  pisalo je nedavno u priopćenju Amyne obitelji nakon što su saznali od čega je umrla.

Komentari (2)
  • Volim sve njene pjesme,po strani njen život... R.I.P Amy...

    4. 11. 2011,   21:18
  • Jel to mama ili tata ??

    4. 11. 2011,   23:45