Obavijesti

Show

Komentari 106

Mama Šegetin zabrinuta: Barbi mi se ne javlja, otišla je na put

Mama Šegetin zabrinuta: Barbi mi se ne javlja, otišla je na put
10

ISKLJUČILA MOBITEL Dok njezina mlađa sestra nije sigurna gdje je, majka Jasenka tvrdi da je otputovala s prijateljicom na odmor. Prijatelji tvrde da se ondje zaljubila

VIDEO

Bivša Big Brother stanarka nestala je s društvenih mreža što je zabrinulo njezine obožavatelje i prijatelje. Barbara Šegetin (28), koja se gotovo svakodnevno hvali seksi fotografijama na društvenim mrežama, nije aktivna na istim već mjesec dana zbog čega se mnogi pitaju gdje je nestala.

I njezina bliska prijateljica začudila se da joj riječka manekenka nije čestitala rođendan, koji je bio krajem prošle godine. Barbarina mlađa sestra Tina (26) objavila je prije nekoliko dana na svojom profilu na društvenoj mreži fotografiju na kojoj njezina sestra pozira u izazovnom izdanju. Tina je fotkom poručila da joj Barbara jako nedostaje.

PRIJATELJI NIŠTA NE ZNAJU

S Barbarom i Tinom dugo se nije čuo ni pobjednik Big Brothera, Darko Petkovski (28), s kojim su sestre bile bliske u reality showu, odnosno on je bio zaljubljen u mlađu sestru Šegetin.

Kopira Soraju: Barbara Šegetin se opet hvali svojim grudima
Kopira Soraju: Barbara Šegetin se opet hvali svojim grudima

- Zadnji put smo se vidjeli prije mjesec dana. Nemam ni Barbarin broj, samo smo se dopisivali na Instagramu. Mislim da su njih dvije promijenile broj jer su često izvan Hrvatske – rekao nam je Darko. Petkovski je bio na Tininoj svadbi u Crnoj Gori početkom prosinca s novom djevojkom Ljupkom Mitrovom. Kako nam je Barbara tad ispričala, njezina sestra Tina i Darko su nakon reality showa postali super prijatelji.

Barbara je objavila zadnju fotografiju na društvenoj mreži sa sestrina vjenčanja u Nikšiću, koji je ona organizirala, a tad je u sali pozirala sa psom Chesterom. Kako je Barbara misteriozno nestala s društvenih mreža krenule su i razne špekulacije o tome gdje se nalazi.

Barbara Šegetin želi uspjeti kao Beyonce, pa se seli u L.A.
Barbara Šegetin želi uspjeti kao Beyonce, pa se seli u L.A.

Jedna od teorija u koje su uvjereni njezini obožavatelji je i da se bivša BB stanarka zaljubila 'do ušiju' i da je s novim misterioznim dečkom otišla na Tajland. Neki su čak uvjereni da je s Barbarom i novim odabranikom i njezina majka Jasenka (56).

- Nisam sigurna je li Barbara na Maldivima ili Havajima. Otišla je s prijateljicom, ako se ne varam otišla je s Marikom. Nije ponijela mobitel sa sobom. Htjela se malo odmoriti od svega tako da se nismo čule otkako je otišla. Išla je na desetak dana, a trebala bi se vratiti za nekoliko dana - rekla nam je jučer Tina dodavši da je ona trenutačno u Crnoj Gori sa suprugom Racom Jovanovićem (29) i da je s njezinom sestrom Barbarom sve u redu. Javila nam se i uzrujana mama Jasenka Šegetin.

BARBI ODMARA GLAVU

- Moja kći Barbara bi trebala doći kući za tjedan dana. Ništa joj se nije dogodilo. Samo nije htjela ponijeti mobitel sa sobom. Otišla se odmoriti od svega. Otputovala je s prijateljicom. Javit će se kad se vrati. Nije umrla i nije nestala s kugle zemaljske. Ja sam u Rijeci. Upravo sam stavila robu sušiti i boli me glava od raznih priča koje čujem o svojim kćerima. Nisam se voljela eksponirati ni dok su bile u Big Brother kući, a kamoli sad kad je sve to gotovo – rekla nam je mama Šegetin.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...