Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Mama Slavica je vrištala, a tata Bernie smirivao situaciju'

None Foto: Filip Brala/PIXSELL

OTVORILA DUŠU Kći riječke manekenke i bivšeg šefa Formule 1 otkrila je sve o svom odrastanju. Slavica je bila ta koja ih je disciplinirala, dok je otac bio 'dobrica'

Mamina mantra je uvijek bila: ‘Nema tajni, nema laži’. Život nam je bio vrlo otvoren, ispričala je Tamara Ecclestone (33). Njena majka, riječka manekenka Slavica (59), i otac Bernie (87), bivši šef Formule 1, često su se svađali u braku.

- Ako je mama vrištala zbog nečega, uvijek bismo tražili od tate da je smiri. Kad god sam nešto trebala, tata je oduvijek bio tu. Mnogi ljudi misle o njemu kao nekom tko je potpuno bez emocija, ali on nije takav - kaže Tamara. Dodaje da je Slavica bila ta koja ih je disciplinirala, dok je otac “dobrica”. Bernie i Slavica, kaže Tamara, nisu bili strogi roditelji.

Global Gift Gala 2017 - London | Autor: Isabel Infantes/Press Association/PIXSELL Foto: Isabel Infantes/Press Association/PIXSELL

- Kad sam imala 18 godina, mogla sam pušiti ispred njih, a i dečki su mogli doći spavati kod nas. Svi moji prijatelji bilo kad su mogli doći i razgovarati s mojom mamom - prisjetila se manekenka. Razvod roditelja teško joj je pao.

- To je bilo strašno. Mislim da, što ste stariji, to je gore. Mama se ne želi ponovno udavati, sad živi za svoje unuke - zaključila je bogatašica.

Komentari (30)
  • Nikako mi nije jasno kakav stav uvik imaju komentatori po svemu se mora pljuvati, tražiti dlaka u jajetu... Moj osvrt na članak : U svakoj obitelji uvik jedan roditelj ima autoritet dok drugi uvik popušta a glede svađa i trzavica u braku NEMA braka di ih nema jer da je sve idealno onda bi bilo monotono i dosadno. Ništa u tome ne odudaraju ni sirotinja ni bogati . Eto toliko od mene, ajde bog !

    27. 11. 2017,   09:34
  • galeb je zaista dao objektivan komentar i slažem se s njim...a komentatori "barbaboro" i "adameva" kao da su jedna osoba , i nije jasno zašto takav podrugljiv prizvuk u riječi "manekenka" ( na koji je način zarađivala). Mislim da u njihovim komentarima ustvari ima najviše zavisti.

    27. 11. 2017,   10:00
  • Mora im se priznati da imaju stvarno zgodne kćerke!

    27. 11. 2017,   10:14