Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mame u šetnji: Nataša i Anita modno se uskladile s bebama

None Foto: 5

Anita Dujić je u siječnju ove godine rodila djevojčicu, a dala joj je ime Lily. Nataša Janjić svega mjesec dana nakon nje rodila je sina Tonija

Manekena i dizajnerica Anita Dujić (34) sunčane dane provodi na otvorenom sa svojom tromjesečnom bebom. Anita je nekoliko fotografija objavila na društvenim mrežama, a usput se nije zaboravila našaliti s muževim poslovnim obavezama.

Foto: Instagram

- Dok tata na Karibima snima najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu, cure su pobjegle (malo manje tajno) na najlipše more na svitu. Neš ti Karibe! - napisala je Anita na Instagramu.

Foto: Instagram

Podsjećamo, manekenka je u siječnju ove godine rodila djevojčicu, a dala joj je ime Lily

ZBOGOM LONDON Anita Dujić: 'Zbog bebe doselit ćemo se u Hrvatsku'

Objasnila je kako do daljnjeg neće mijenjati trenutačnoj adresu, no zbog muževog posla, priznaje kako će se morati naviknuti na život između dvije lokacije. 

Foto: Instagram

Još jedna 'novopečena' majka, glumica Nataša Janjić, provela je petak u šetnji sa sinom Tonijem, a prokomentirala je i svoju odjevnu kombinaciju.

Foto: Instagram

- Hvatamo sunce između oblaka... modno usklađeni - napisala je Nataša.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nataša se prije dva mjeseca udala za pazinskog ortopeda Nenada Medančića. Nataša je svoju srodnu dušu upoznala u Barceloni, a nedugo nakon tajnog vjenčanja dobili su sina.

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Komentari (16)
  • Desna noga prek leve, rame levo u natrag, glavu zabaci također….ah, to je ta poza. Možda isprobam moja stara i ja pa dospijemo na vaše stranice!

    19. 4. 2019,   18:29
  • jbt kolica skuplja od mog auta

    19. 4. 2019,   20:18
  • ja dobijem ospice od bilo kakvog modnog usklađivanja.

    19. 4. 2019,   20:08