Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Manekenka dobila ovacije pokazavši umjetnu sisu...

None Foto: Danko Vučinović 14

Manekenki i voditeljici automagazina skliznula je haljina pa je pistom prošetala svima pokazujući 'raskoš’. Boris Mirković gledao je glumice na pisti

Nakon pet dana u nedjelju navečer završio je 11. Wella Fashion Week u Zagrebu. Među desetak revija najveću je pozornost izazvala ona londonskoga gosta Romera Bryana.
Lepršave haljinice većinom su bile prozirne pa su otkrivale grudi manekenki. Najveću pozornost publike izazvala je voditeljica automagazina na Novoj TV Doris Vrečko, kojoj je u Bryanovoj haljini ispala silikonska dojka. Na sljedećoj reviji ispod haljine je nosila grudnjak kako joj se ne bi ponovilo. 
Iz prvog reda sve revije je pratio voditelji i glumac Boris Mirković s prijateljem. No njega nije oduševila “plastična sisa” već revija modne kuće Artiđana, koju su nosile njegove kolegice. Iva Visković izašla je prva na pistu, no Boris je najviše gledao kolegicu iz Zagrebačkog kazališta lutaka Maju Petrin. Pokušavao ju je i fotografirati mobitelom. Svoje haljine je pokazao i modni dizajner Robantico. Uskladio ih je s perikama Paris Hilton pa i sam izašao na pistu s jednom na glavi. Ipak, brzo ju je skinuo.
- Bila je to parodija na Marka Grubnića, koji posljednjh dana hoda uokolo s perikom - objasnio je Robantico.

Komentari (13)
  • mama i tata su joj sigurno ponosni na ovo?! uz to tata joj je imao mozdani udar!sramota,a uz to jos su u preruzne -kao lopte.

    1. 12. 2008,   13:59
  • Iseee,idem odmah na wc...

    1. 12. 2008,   14:00
  • Čemu ovo?

    1. 12. 2008,   13:55