Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Manekenka od 140 kila opet se skinula: Pokazala je stražnjicu

None Foto: Privatna arhiva 12

Iako mnogi odobravaju njezino skidanje pa prikupi i po 70 tisuća lajkova, ima dosta i kritičara. Tess smatra da je ona 'žena s oblinama', mnogi tvrde da je 'bolesno pretila' i da nije dobar primjer drugima

Plus size manekenka Tess Holliday (33) postala je 'popularna' kad ju je britanski voditelj Piers Morgan (53) nazvao pretilom nakon što je osvanula na naslovnici Cosmopolitana, a unatoč tomu ona se i dalje 'skida'. Iako ima 140 kilograma, pratitelje, kojih ima 1,7 milijuna, često časti golišavim fotografijama na društvenim mrežama. 

Na posljednjoj fotografiji, Tess je pozirala u crnom donjem rublju.

Foto: Instagram/orijent

- Kad je večera, ekipa? - upitala je manekenka. 

Iako mnogi odobravaju njezino skidanje pa prikupi i po 70 tisuća lajkova, ima dosta i kritičara. Tess smatra da je ona 'žena s oblinama', mnogi tvrde da je 'bolesno pretila' i da nije dobar primjer drugima. 

Foto: Instagram/orijent

Nedavno ju je naživcirala objava 'zbog čega Viktorijine anđelice ne koriste transseksualne ili plus size modele'.

- Ma kome treba Victoria's Secret? Nikad nisu podržavale deblje žene i sad pokušavaju kritizirati moje 'trans sestre'? Kvragu, ne. Poljubite moju debelu stražnjicu - oštro je rekla Tess. 

Foto: Instagram/orijent

Kada je Piers nazvao ovu plus size manekenku pretilom, mnogi njezini obožavatelji su joj priskočili u obranu i napali ga. Isto tako, osvrnula se i sama Tess. 

-  Svima koji su napisali da sam ja teret britanskog zdravstvenog sustava, ja sam Amerikanka tako da ne morate brinuti o mojoj debeloj stražnjici - odbrusila je, a izvršna urednica Cosmopolitana Farrah Storr rekla je da je Tessina priča snažnija od njezinog tijela. 

Foto: Instagram/orijent

SJAJNO I ODVAŽNO: Ovo je 7 najtraženijih boja kose za 2019. godinu 

Komentari (128)
  • Normalna visina na njenu tezinu je 3 m.

    23. 11. 2018,   22:26
  • Jako degutantno, usudio bih se reći uznemirujuće...

    23. 11. 2018,   22:21
  • Ona je zena sa oblinama? Netko joj mora objasnit da kad se kaze oblina ne misli se na oblo masno tkivo koje pokriva sve osim kapaka. Pa njezine obline imaju obline

    23. 11. 2018,   22:49