Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Manekenka skočila u more da spasi svoje pse pa se utopila

None Foto: Instagram

Na brodu su bili samo ona, njezin suprug i psi. Jorge je skočio u vodu da je spasi, ali zbog oluje ostali su odvojeni. Morao je plivati tri sata do obale kako bi preživio, rekao je bliski prijatelj manekenke

Caroline Bittencourt, 37-godišnja brazilska manekenka, utopila se dok je pokušavala spasiti svoje psiće tijekom oluje blizu Sao Paula. Ona je s ljubimcima i suprugom bila na brodu, a vjetar je psiće otpuhao s palube. Ona je bez razmišljanja skočila za njima da ih spasi, a za njom je skočio suprug. Njega su pronašli i spasili nekoliko sati kasnije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ainda nem acredito que vivenciei este dia tão mágico e incrível, às vezes acho que vou despertar de um sonho , foi tudo tão perfeito... um cenário paradisíaco, o amor da minha vida , nossas famílias e amigos mais queridos !! Apesar da previsão do tempo ser chuva, fez o dia mais lindo que já vi ❤️!! Só consigo pensar “como somos abençoados “ !! Tivemos uma equipe maravilhosa trabalhando e tornando nosso sonho realidade , sem palavras para agradecer todos vcs, já fazem parte de nossa história e lembraremos para sempre de vcs !! Cerimonialista @mamaomenaeventos , assessoria São Paulo @mdassessoriacom , decoração @walmybecho , estrutura @toldosvaranda , móveis @livingeventos , buffet @wgourmet @picui , bar @_wbar_ @itynerantys , doces @lanabandeira , fogos @guaray.pirotecnia , local @capeladosmilagres !! Ele veste @ricardoalmeidaoficial e eu @casamarelanoivas @yolancris , joias @lachicadeoro , cabeça @graciellastarling #casamentocabittenejorge

A post shared by Caroline Bittencourt (@cabitten) on

Tijelo manekenke pomogao je tražiti i njezin otac Orley koji je za lokalnu televiziju rekao kako je pomagao izvući svoju kćer iz mora.

- Na brodu su bili samo ona, njezin suprug i psi. Jorge je skočio u vodu da je spasi, ali zbog oluje ostali su odvojeni. Morao je plivati tri sata do obale kako bi preživio - rekao je osobni trener Can Saad, bliski prijatelj manekenke.

Manekenkin agent Andreia Boneti rekao je da je Sestini trenutno u stanju šoka. 

- Jorge ju je pokušao spasiti. Vidio je kako se utapa i nije joj mogao pomoći. Bio je to grozan trenutak za njega - dodao je Boneti, javlja Daily Mail.

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle ostaje sama čekati dijete?

Komentari (8)
  • Koja sumnjiva storija, ali od pocetka do kraja..prvo psi su na palubi tijekom oluje? ne bi islo svakome tko zna pse...i dakle ona se utopila kao i psi u istoj toj "oluji" u kojoj je on "otplivao" tri sata po valovima i vjetru - sto je problem i za iskusne plivace i ronioce , sto on nije - do obale? Ma da, stvarno ??

    2. 5. 2019,   10:43
  • Prvo bih mu procesljao financije, a vec se mogu kladit da je on u govnima do grla, i da je ona imala zivotno osiguranje...Pa onda mobitel i mailove , da vidimo jel vec sav "shrvan" nasao "zamjenu" , ili je vec ima od prije, pa je odlucio pokusat ubit dvije muhe jednim udarcem....Jer ovakve "pomorske nesrece" su dubokoooo sumnjive, ali odmah..

    2. 5. 2019,   10:46
  • to je čisti "Darvinizam" teorija evolucije , glupani izumiraju!

    5. 5. 2019,   10:24