Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Manekenke bez grudnjaka na pisti "prošetale" grudi

None Foto: G. Jakuš 49

Iako se Aleksandra Grdić skrivala dok se gola presvlačila, za pistu nije htjela odjenuti grudnjak pa su joj silikonske grudi slučajno izvirivale

Daj pazi, snima se, upozorila je Aleksandra Grdić (28) asistenicu i munjevito okrenula leđa kameri dok se gola presvlačila. Za hod po pisti nije htjela odjenuti grudnjak, tako da su joj u svakoj kreaciji koju je nosila izvirivale grudi.
- Bolje da se pokazujem sada nego za 50 godina - kaže. Grudnjak nije imala ni Tamara Šopar (22) čije su grudi ispale iz haljine. Leonarda Boban na Wella Fashion Week u Boćarskom doma povela je kćeri Mariju (10) i Martu (4). Stefany Hohnjec (21) pohvalila se da njen dečko Tomislav Perić (23), koji ju je navodno nedavno u žaru svađe “uhvatio” za vrat, kupuje stan u Zagrebu.

ANTE PROGNOZIRA SIMONI DA ĆE BITI ZVIJEZDA 'JUGE'
Nakvarcan i u Pradinu kaputu čije se cijene ne sjeća, Ante se šepurio u prvom redu s punicom Tamarom i pljeskao na svaki Simonin izlazak na pistu. Pratila su ga dva Lupusova zaštitara. Ante kaže da ih je bilo još, ali inkognito, i to zbog obožavatelja.

VANJA POBJEGLA SUPRUGU ZORANU MAMIĆU
Trebala je nositi reviju dizajnerice Burje. Odustala je u zadnji tren.

Komentari (2)
  • Jeste vi normalni,koja Aleksandra Grdić,čije su to grudi ?

    29. 11. 2008,   01:00
  • vau, ispala cica!koje uzbudjenje. isse!ko da nikad cicu nisu vidili. vani na revijama je to ko dobar dan.

    29. 11. 2008,   10:00