Obavijesti

Show

Komentari 8

Marcia Cross pratila supruga jer joj se svidio njegov glas

Marcia Cross pratila supruga jer joj se svidio njegov glas
13

Tom i glumica pravi su primjer kako u životu nikada nije kasno za ljubavnu sreću. Oboje su već prešli četrdesetu kada su se upoznali. Uživaju u životu, braku i djeci

VIDEO

N ekako je uobičajeno da slavni budu u vezama sa slavnima, ali najljepše zvjezdane ljubavne priče pišu upravo oni parovi gdje je samo jedna osoba slavna. O takvim vezama objavljivat ćemo priče svaka dva dana, a vi ih možete pročitati u našem specijalu - Kad slavni vole nepoznate.

Marcia Cross (52) u seriji ' Kućanice ' glumi savršenu domaćicu Bree , no ni u stvarnom životu nije daleko od toga. Marcia je uzorna supruga i majka blizanaca.

Neobično upoznavanje

Uobičajeno je da nepoznate osobe uhode slavne, no u ovom slučaju situacija je bila obrnuta. Glumica je priznala da je supruga, brokera Toma Mahoneyja (58), upoznala na vrlo neobičan način.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hodala sam iza njega u cvjećarnici, i svidio mi se njegov glas

- Hodala sam iza njega u cvjećarnici, i svidio mi se njegov glas. Pomislila sam, 'O bože, uhodiš nekoga, bolje ti je da izađeš iz trgovine'. Pitala sam prodavačicu zna li tko je taj muškarac, a ona me upitala bih li htjela ostaviti broj telefona. To je ludo. Tog dana stvorio se moj cijeli novi život. Da prodavačica nije to rekla, ne bih ostavila svoj broj - rekla je Marcia za magazin Health.

Tjedan dana poslije, Mahoney ju je pozvao na spoj. Vjenčali su se u svibnju 2006. godine, a oboma je to prvi brak.

Glumica je rekla kako je znala da je Tom 'onaj pravi' kada je prije dodjele Emmyja ostao s njom cijelo jutro u krevetu igrajući igre riječima kako bi joj zaokupio misli kako ne bi bila nervozna.

VIDEO

Žive ubrzano

Nakon vjenčanja, glumica je odlučila ubaciti život u 'petu brzinu'.  Svjesna je da više nije u cvijetu mladosti, kao ni Tom. Od svog zajedničkog života žele izvući što više. Marcia se godinama borila s neplodnosti, žudjela je za majčinstvom više od desetljeća.

Sada mi se čini da je sve onako kako je trebalo biti

- Godine su prolazile, i bila sam tjeskobna jer je sat otkucavao. Sada mi se čini da je sve onako kako je trebalo biti -  rekla je Marcia.

Čak i prije nego su se vjenčali, par je pokušao začeti dijete. No nisu uspjeli. Samo tjedan dana nakon što su izrekli sudbonosno 'da' Cross je otišla na umjetnu oplodnju.

- Trebali smo ići u Grčku i Pariz i imati otmjeni medeni mjesec, ali ja sam rekla 'ostanimo i dajmo ovom djetetu šansu' - kazala je 'kućanica' Marcia.

Marcia je napokon u 44. godini zatrudnjela i 2007. godine rodila je blizanke Eden i Savannah (7).

VIDEO

Skoro je izgubila Toma

Bračna sreća nije dugo trajala. Tek što su dobili kćeri i privikavali se na roditeljstvo, Tom je obolio. Mahoneyu je 2009. dijagnosticiran rak.

Marcia je već izgubila jednog partnera zbog te zloćudne bolesti. Glumac Richard Jordan s kojim je bila u vezi, preminuo je 1993. od tumora na mozgu. Ovog puta Marcia je odlučila dati sve od sebe kako bi pomogla svom voljenom da pobijedi tu opaku bolest.

Bila sam 'uber-partner' - služavka, ljubavnica - sve

- Nisam si dozvolila da pomislim kako ću ga izgubiti. Prošla sam kroz užasan gubitak svog prvog partnera, drugi put sam odlučila odmah krenuti u akciju. Bila sam 'uber-partner' - služavka, ljubavnica - sve - rekla je Marcia.

Emocije su je preplavile tek kad je sve bilo gotovo. Tek nakon godinu dana, kada je Mahoney već izliječen, Marcia si je dopustila suze i tada se isplakala za sve.

Glumica se danas bavi promicanjem svijesti o važnosti prevencije raka.

Uživaju u životu

Tom i Marcia posvetili su se svojoj obitelji i uživaju provoditi vrijeme sa svojim blizankama. Marcia žali jedino za tim što ih nije rodila u svojim tridesetima jer bi onda imala više vremena za njih. No kćeri su Tomu i njoj motivacija kako bi nastavili živjeti zdravo. Djevojčicama nisu ni rekli za očevu bolest.

Bile su tako male da im je sve bilo normalno

- Nema smisla da govorimo djeci. Bile su tako male da im je sve bilo normalno, tako da nisu ni znale da stvari nisu bile normalne. Uživaju u životu. Tata je dobro. To je u prošlosti. On nema o tome što reći - zaključila je Marcia.

VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju