Obavijesti

Show

Komentari 2

Margot Robbie: Vruće hlačice su svjetlucave i jako zabavne

Margot Robbie: Vruće hlačice su svjetlucave i jako zabavne
5

Kako smo naviknuti da glumica ima staložene uloge, tako smo ostali malo začuđeni količinom seksipila koju je Robbie pokazala u foršpanima za 'Odred otpisanih'

VIDEO

Jedno od pitanja, koje se vjerojatno pojavilo u mislima onih koji su pogledali foršpan za 'Odred otpisanih', je da li je stvarno bilo potrebno staviti toliki fokus na Robbie, odnosno na njeno tijelo u vrućim hlačicama i mokrim majicama. No Robbie je odlučila sasjeći kritike odmah u korijenu, braneći svoj odabir, odnosno odabir svojeg lika, Harley Quinn.

- ona nosi hlačice jer su svjetlucave i jako zabavne, a ne zato što želi da joj neki tipovi gledaju u dupe - ustvrdila je Robbie.

Mlada glumica dalje je pojasnila svoj stav, i raščistila sve nedoumice.

- Kao Margot, ne, ne volim nositi to. Jedem burgere za ručak, kad odjednom, u sceni si gdje te zalijevaju vodom dok si u bijeloj majici. Užasno je nametljiva i ljepljiva i to ti je stvarno jasno cijelo vrijeme.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Redatelj David Ayer također je branio odjeću koju nosi Harley Quinn, uz argumente da je sve to ikonografija lika i da je 'unutar njegove osobnosti'.

- sumnjam da bi traperice imale smisla i bile dobre za lika. Gospođica Robbie je razumjela da je to sve jednostavno dio lika - rekao je Ayer.

Upitana o nastavku, Robbie je istog trenutka reagirala.

- ne nosim hlačice drugi put - kroz smijeh je rekla glumica.

Pogledajte video

'Odred otpisanih' stiže u naša kina u distribuciji Blitz film i video krajem blockbusterske sezone ove godine, 4. kolovoza.

Što vi mislite? Je li glumica preseksi odjevena na slikama u galeriji?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode