Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mariah skoro pala s jahte, novi dečko nije ni prst pomaknuo...

None Foto: Profimedia.hr 4

Prilikom pristajanja luksuzne jahte kojom krstari s australskim bogatašem, Mariah se spotaknula na stepenicama, a njezin novi dečko nije se na to niti pomaknuo

Mariah Carey (45) se zaputila s australskim poduzetnikom Jamesom Packerom (47) na krstarenje Mediteranom, a kad se trebala spustiti do čamca, Mariah se spotaknula na stepenice i skoro pala, dok je James cijeli prizor hladno promatrao sjedeći. 

Mariah i Jamesa se počelo povezivati prije dva tjedna. Američki tabloidi pišu da je James Mariahin opsesivni obožavatelj te da ju je pratio na koncertima. Upoznali su se nakon njenog koncertu u Las Vegasu u travnju.

Packer je četvrti najbogatiji poduzetnik u Australiji. Mariah je odveo na krstarenje Mediteranom. Prije tjedan dana viđeni su u Italiji, a sada su na obali Španjolske.

Kada se Mariah spuštala niz stepenice, spotaknula se i gotovo je pala. U pomoć joj je priskočio član posade koji ju je primio za ruku. 

Kao što se može vidjeti na fotografijama, James se tijekom nezgode nije niti pomaknuo, već je prizor promatrao iz čamca u kojem ju je čekao. 

Komentari (18)
  • a triba je poletit ha?

    2. 7. 2015,   16:54
  • pih...Mariah, daj mu pedalu :))

    2. 7. 2015,   17:13
  • Pa nije to Balkanac da radi dramu gdje je nema, spotakla se, ustati će, neće umrijeti, lol.

    2. 7. 2015,   19:00