Obavijesti

Show

Komentari 92

Marić: Kardashianke su mi bile u vili, tajno žicale masnu hranu

Marić: Kardashianke su mi bile u vili, tajno žicale masnu hranu
22

Jako vole nezdravu hranu, no nutricionist im to brani pa moraju jesti salate. Komplicirane su njihove prijateljice manekenke, one su te koje imaju raznih želja, priča nam Kristian koji je na Karibima ugostio klan

VIDEO

Iskustvo sa sestrama Kardashian bilo je fenomenalno. Da ne znam tko su, opisao bih kao jednostavne i simpatične djevojke. Jako vole brzu nezdravu hranu, no nutricionist im to brani pa moraju jesti salate...

Priča nam to Kristian Marić (31), sin našeg poznatog poduzetnika Zlatka Marića, koji je ovoga proljeća u svojim vilama na Karibima ugostio sestre Kardashian. Ondje su snimale svoju emisiju koja se sad prikazuje na E-channelu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

02:35

- Javila nam se njihova produkcijska kuća koja je tražila smještaj za 40 ljudi - od kamermana, šminkera pa do njihovih prijateljica. Dogovarali smo se dva mjeseca o svim detaljima, no zbog ugovora vam ne mogu baš sve otkriti - kaže nam nasmijano Kristian, koji inače pola godine provodi na Karibima.

Što su sve poznate sestre zaželjele u tih tjedan dana? Kaže: “Bila je to poduža lista želja: od privatnosti, osobnog vozača non-stop na raspolaganju, vode pa do ekskluzivnih pića brendova koje oni koriste. Ali sestrama je bilo najvažnije da imaju rashlađenu sobu za šminkanje s prilagođenom rasvjetom na raspolaganju u svako doba dana i noći.''

Kaže da veću pompu rade njihove prijateljice od njih samih:

- Uz ljude iz produkcije, s njima su došle prijateljice manekenke i one su te koje su komplicirane. Inače, nisu bile sve sestre. Snimale su Kourtney i Khloe, a pratila ih je Kylie Jenner, no ona nije snimala.

Tih tjedan dana nitko nije spavao. Non-stop se snimalo, a najveću paniku radila je produkcija koja je strepila što će setre reći, no stekao sam dojam da oni sami rade taj presing jer nisam primijetio da su sestre išta zahtijevale. Uzele bi kajak, malo se odvezle, vježbale u teretani, igrale se na bazenima s djecom... Zapravo su jednostavne i pristupačne, kaže Kristian.

Trima vilama na Marićevu imanju protutnjao je nemali broj repera, nogometaša, košarkaša i ostalih svijetu poznatih lica. “Obično” gosti rezerviraju vile barem pola godine unaprijed, a poznati žele sve sad i odmah. Marić kaže da se trude svima udovoljiti. Puni su tijekom cijele godine, osim u ovo doba, kad haraju uragani.

Reperica Cardi B proslavila je rođendan u vili Zlatka Marića
Reperica Cardi B proslavila  je  rođendan u vili Zlatka Marića

- Irma je i nas pogodila prije tri godine, no stradali su nam uglavnom bilje i vanjski izloženi dijelovi. Umjesto gostiju, u vilama su se tad od uragana skrivali naši zaposlenici. Bilo je to 16 obitelji kojima smo ponudili da se ondje sklone od prirodne nepogode. Pripremili smo se s regeneratorima. Nakon Irme zajedno smo čistili i obnavljali sve što je trebalo, kao jedna velika složna obitelj - priča Kristian. Trenutačno se, kaže, u Zagrebu “ne skriva” od uragana, nego uživa u novoj ulozi - mladog oca.

- Supruga i ja smo prije četiri mjeseca dobili sinčića pa sad uživamo u njemu. Posao mogu raditi i iz Zagreba pa će Karibi malo pričekati - rekao nam je Kristian nasmijano.

U usporedbi s Hrvatskom, kaže da su ondje blaži po pitanju nameta, no inspekcije su češće.

- Često dolaze provjeravati knjige i poslovanje. Ono što nam jedino otežava posao je lokalna zajednica koja jako štiti svojih 30-ak tisuća mještana i ne dopušta uvoz radne snage. No uspjeli smo naći odlične ljude i zadovoljni smo - dodao je Kristian.

Opisao nam je i što sve nude u svojim vilama.

- Naši gosti na raspolaganju imaju osoblje, kuhara, čistače bazena i conciergera koji im je uvijek na raspolaganju i organizira im što god požele. Nekad gosti dovedu svojega kuhara. Imali smo tako slučaj sa Židovima, a razlog je bila njihova košer prehrana - kaže Kristian.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje