Obavijesti

Show

Komentari 16

Marija i Butkovićev savjetnik čekaju prvo dijete: Stiže sin...

Marija i Butkovićev savjetnik čekaju prvo dijete: Stiže sin...
11

Zaobišle su me jutarnje mučnine, nemam nekih posebnih želja što se tiče hrane, a da me ne boli trbuh i grudi, ne bih niti osjećala da sam trudna, ispričala je Marija

VIDEO

Glumica Marija Borić Jerneić (39) i njezin odabranik Branimir Jerneić (42), savjetnik Olega Butkovića, ministra pomorstva, prometa i infrastrukture, vjenčali su se u svibnju ove godine, a sad su otkrili kako očekuju prvo dijete. Prošla je prvo tromjesečje trudnoće i na proljeće stiže dječak. 

S obzirom na to da je puno njenih kolegica nedavno dobilo prinove, upitali smo je hoće li od njih posuditi odjeću za dječaka. 

- Pa, nisam nikome govorila za trudnoću tako da je ova sad moja objava zapravo svima iznenađenje. Tako da ih nisam ni pitala za robicu - ispričala je za 24sata Marija. U njenoj obitelji puno je cura. Ima dvije sestre, ali i dvije nećakinje pa će ovo biti prvi dječak u obitelji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Potrudit ću se da ga ne razmazim - našalila se.

Dodala je da se odlično osjeća i da nema mučnina, ali niti nekih posebnih želja oko hrane. U kazalištu će, kaže, raditi dok bude mogla. 

- Možda su za to zaslužni i geni: moja mama Nada rekla mi je da su sve tri njezine trudnoće prošle bez problema, a i moja starija sestra Kata, koja je rodila dvije djevojčice, također nije imala nikakvih komplikacija. Nadam se da će tako biti i sa mnom - ispričala je Marija za Gloriju.

Ime za prinovu trebaju još odabrati. Par je svadbu organizirao u Wedding Resortu Corberon u selu Mačkovec, a na ceremoniju su pozvali najbliže prijatelje i članove obitelji. Iako su se mladenci trudili tajiti vjenčanje, detalji su procurili.

Marija se onda ipak pohvalila fotografijom na kojoj u vjenčanici pozira s novopečenim suprugom te je otkrila da je uzela i njegovo prezime.

- Bila je to savršena nedjelja - napisala je glumica u opis fotografije ispod koje su joj čestitali brojni pratitelji. 

Marija i Branimir, koji je inače član HDZ-a od 1995., upoznali su se krajem 2013. nakon utakmice hokejaškog kluba Medveščak, a spojili su ih zajednički prijatelji. 

- Mislim da mi je trebala faza u kojoj čovjek izlazi i zabavlja se, i to sam prošla. Moj život u Stubičkim Toplicama i nekada u Zagrebu uopće se ne može uspoređivati pa sam presretna zbog svoje odluke - rekla je Marija svojedobno za Story. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

13:09

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije