Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Marija je osobno podržala srpskog radikala Nikolića

None Foto: Davor Puklavec

Saša Mirković, Marijin menadžer, kaže da oni kozmopolitizam izražavaju i kroz nastupe za radikale. Najvažniji je, ipak, tržišni probitak

Marija Šerifović (23) pjevala je na predizbornom skupu Srpske radikalne stranke u Kragujevcu. Marija je radikalima otpjevala “Molitvu”, s kojom je pobijedila na Eurosongu. Prije nekoliko mjeseci Marija Šerifović u Zagrebu je pjevala Samostalnoj demokratskoj srpskoj stranci Milorada Pupovca. Tada je rekla da pjeva svima koji joj plate. U međuvremenu Marija Šerifović postala je europska ambasadorica za interkulturalni dijalog.
- Marija je pjevala srpskim radikalima zato jer osobno podržava Tomislava Nikolića kao pojedinca - komentirao je njezin nastup menadžer Saša Mirković. Milorad Pupovac smatra da Marija može pjevati kome hoće, ali ako pjeva radikalima, to joj neće donijeti prihvaćenost u široj regiji.

Komentari (7)
  • TAJ DEČKO JE PRAVO GLUP TRIBA BI MISLIT NA BUDUĆNOST PROKLET BIO DAN KAD MU JE HRVATSKA DALA 12 \"POENA\".\"PEVAT\" ĆE ON SAD SAMO U TOM KRAGUJEVCU JER EUROPI NE TRIBA NEKO TAKAV A I JOŠ NE ZNAMO ŠTA JE BOY R GIRL SIGURNO SE I MAMA TO PITALA KAD JU JE/GA RODILA A I PITA SE BIĆE DAN DANAS.

    26. 12. 2007,   21:07
  • Svakome u Hrvatskoj bi trebalo biti jasno da srpski radikali poredstavljaju vecinu u srpskom parlamentu, vecinu u srpskim kulturnim krigovima svake vrste i ako to nekome do sada nije bilo jasno, ne odnose prijateljski prema Hrvatskoj, Hrvatima, bilo cemu sto ima ta dva (HR) ili tri (CRO) slova na bilo kojem mjestu. Cura je samo pokazala na cijoj je strani. Samo neka dodje opet u Hrvatsku....

    26. 12. 2007,   23:29
  • Eto, Marijo je postao europski ambasador! Marijo podržava srpske radikale. Marijo pjeva Pupovcu i Stanimiroviću. Pupovac i Stanimirović formiraju hrvatsku vladu. Dakle, pomoću ovog buzoranta do Europe!?

    26. 12. 2007,   21:02