Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Marija: Napravila sam previše zimnice, dajem je prijateljima

None Foto: Boris Šćitar/Pixsell 3

Od plodova iz svog vrta i voćnjaka u Zagorju, Marija Borić napravila je stotinjak teglica zimnice. Sve je radila po starinskim receptima. Ciklu, kisele krastavce...

Glumica Marija Borić (33) od plodova iz svog vrta i voćnjaka u Zagorju napravila je stotinjak teglica zimnice. Sve je radila po starinskim receptima. Ciklu, kisele krastavce, paradajz sos i ajvar sad daruje prijateljima jer je njoj previše. 

Na “Bobijevim danima smijeha” idućeg tjedna počastit će i kolege. 

Komentari (18)
  • ja se samo pitam od kud uredništvu ovakve senzacionalne vijesti?! mislim jel vas neko nazove i kaže ja sam taj i taj i imam tolko i tolko zimnice koju trebam podijeliti jer mi tu mač preveč ili kaj?! mislim stvarno me zanima pa ako mi može netko iz 24 sata odgovorit!

    15. 10. 2014,   03:34
  • po 500-ti put cu reci, a i opet ako treba- tko gura ovu i zasto??? malogradjanka da se to rijetko vidja, a ufurala si da je neka trendsetterica.. neki dan je ponosno izjavila da se ne sminka u smislu da je prirodna najljepsa na svijetu.. e pa Marija, budimo realni, ispodprosjecna, totalno nezanimljiva, nimalo smijesna i nesimpaticna... naprotiv... (admin to je moje misljenje, ne vidim uopce cime je prekrseno ovdje pravilo, brisete komentare kako vam dodje vjerojatno jer je platila clanak za samopromociju, dobro da niste pisali kako pere noge svaki dan)

    15. 10. 2014,   09:28
  • Tko je ona? I gdje su slike zimnice?

    15. 10. 2014,   04:42