Obavijesti

Show

Komentari 16

Marija Šerifović želi napustiti show: 'Planiram postati majka'

Marija Šerifović želi napustiti show: 'Planiram postati majka'
5

Kad napustim 'Zvezde Granda', onda ću biti majka. Želim se ozbiljno posvetiti tome, a ne da mi dijete čuvaju bake i djedovi, izjavila je nedavno Marija Šerifović

VIDEO

Pjevačica Marija Šerifović (34) članica je žirija natjecateljskog showa 'Zvezde Granda', a srpski mediji pišu kako postoji mogućnost da će uskoro napustiti poziciju zbog drugih planova. U posljednjoj emisiji showa, Marija je dala obrazloženje mogućnosti svojeg odlaska. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kad napustim 'Zvezde Granda', onda ću biti majka. Želim se ozbiljno posvetiti tome, a ne da mi dijete čuvaju bake i djedovi - izjavila je Šerifović. Direktor emisije Saša Popović rekao joj je na to kako će se morati strpjeti još koju godinu jer je neće pustiti da ode. 

Šerifović je nedavno na društvenim mrežama progovorila o majčinstvu. 

- I dalje sam sama i uživam u tome. Posljednjih nekoliko godina posvećena sam poslu više nego ikada i trenutno je moj fokus na karijeri. Radim vrijedno kako bih se u starosti mogla odmarati. Šalu na stranu, vjerujem kako će uskoro i ljubav doći na red - rekla je te dodala kako se ljubav ne dobiva isključivo od partnera. 

- Oko mene su majka, prijatelji, moj pas i publika, tako da imam sasvim dovoljno ljubavi koju u jednakoj mjeri i dobivam i pružam - dodala je, a rekla je što misli i o posvajanju djeteta.

Pokretanje videa...

02:41

- Posvajanje djeteta je najveće djelo koje jedan čovjek može napraviti. Divim se ljudima koji su spremni na tako nešto, ali čini mi se da ja još nisam - zaključila je pjevačica čija je pjesma 'Molitva' koju je pjevala na Eurosongu 2007. godine svrstala među top deset pobjednika Eurosonga. 

Ostalih devet pobjedničkih pjesama su: 'Waterloo' ABBA (Švedska, 1974.), 'Hold Me Now' Johnny Logan (Irska,1987.), 'Makin Your Mind Up' Bucks Fizz (Velika Britanija, 1981.), 'Ne partez pas sans moi' Celine Dion (Švicarska, 1988.), 'Fangad av en stormvind' Carola (švedska, 1991.), 'Love Shine a Light' Katrina and the Waves (Velika Britanija, 1997.), 'Hard Rock Hallelujah' Lordi (Finska, 2006.), 'Euphoria' Loreen (Švedska, 2012.), 'Rise Like a Phoenix' Conchita Wurst (Austria,2014.).

DOMAĆA ZVIJEZDA ISKRENO O PROŠLOSTI: Živjela sam u smeću i spavala po cijele dane

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'