Obavijesti

Show

Komentari 339

Marijana: Nemeš i ja sada ne pronalazimo zajedničke točke

Marijana: Nemeš i ja sada ne pronalazimo zajedničke točke
8

On je rekao koje potrebe ima i odlučila sam dati mu vremena i prostora. Trenutačno smo na pauzi. Želim mu da bude zadovoljan, rekla je Marijana za Exkluziv tabloid

VIDEO

Marijana Kovačević (29) godinu i pol živi u Zagrebu, još se uvijek snalazi i grad joj se svaki mjesec sve više i više sviđa. Za kćerkicu Korinu bilo bi, kaže, bolje da živi u većem gradu jer tamo ima više mogućnosti. 

- Ljubav s Nemešom ostala je ista. Ljubav nikad ne umire - rekla je Marijana za Exkluziv tabloid. Dodaje da su njene emocije sada jake i stvarne. Ona i Nikola Nemešević (24) imali su se priliku upoznati izvan realityja. Da su krenuli normalnim tijekom bilo bi im, kaže, lakše jer su svojim činom povrijedili ljude i izazvali strku. Unatoč silnoj ljubavi, čini se da život na relaciji Zagreb-Beograd više nije bajkovit i jednostavan.

'Nemeš i ja ne nalazimo zajedničke točke'

- Vezu na daljinu nikome ne bih poželjela, iziskuje žrtvu. Nemeš i ja smo sada na nekom stand-byu. On završava fakultet, snima album, uzeli smo pauzu i ja mu držim fige da uspije i bude zadovoljan. Ne možemo se nikako uklopiti, ali tko mene uopće pita. Trenutačno smo na pauzi. Ne nalazimo zajedničke točke. Nemeš se mora ostvariti, jako je kvalitetna osoba i mora pronaći ventil u koji će pustiti sve što zna i može. On je rekao koje potrebe ima, ja sam odlučila dati mu vremena i prostora i zajedno smo odlučili da je pauza ono što nam treba - rekla je pobjednica prvog regionalnog 'Big Brothera'.

- Za zaruke ima vremena. Što znači prsten, šta znače zaruke, vidiš što se dogodilo prošli put kad sam se udala - kroz smijeh govori Marijana o napisima da su ona i Nemeš zaručeni i da planiraju svadbu. 

- Vidiš da mi ne ide baš, ali zašto ne... Brak je blagoslovljen čin između dvoje ljudi. Papir ništa ne znači za razliku od zavjeta - kaže.

Nemešovim roditeljima ništa ne zamjera

- Nemeš ima dušu i zato mi je vrijedan. Naše duše su se prepoznale, nadam se da sam i ja u njegovoj duši kao i on u mojoj. Volim ga zauvijek - kaže. Nemešević se dobro slaže s Marijaninom kćeri Korinom koja je 'pokupila' neke njegove izraze.

- Upoznala sam Nemešove roditelje i dobro smo se složili. Ne zamjeram im ništa, Nemešu su htjeli najbolje i vjerujem da im nije bilo ugodno kad su vidjeli što smo Nemeš i ja radili u showu. Oni svome sinu žele najbolje, isto kao i ja - rekla je Marijana. Dodaje da se nikad nije pokajala zbog svega s Nemešom i da nije imala izbora to drugačije izvesti. 

U dobrim odnosima s bivšim suprugom

S bivšim je suprugom, Ivanom Čvrljkom  konačno u dobrim odnosima. On je shvatio da je Korina najvažnija i sad jedno drugome daju savjete oko odgoja.

- Kakav god bio moj odnos s bivšim suprugom, shvaćam ga. Neke sam mu stvari zamjerila, no istovremeno sam ga shvaćala. O bivšem ću uvijek imati lijepu riječ iako smo imali loš brak. Da mene netko izda i ostavi na taj način na koji sam ja njega, ne znam što bih napravila, ali svako zlo za neko dobro. I bivši je u vezi, sretan je - kaže. 

- Po izlasku iz BB kuće bila sam dosta sama, zdravlje mi je bilo narušeno i nije mi bilo najlakše. U Šibenik se nikad više ne bih htjela vratiti - kaže Marijana koja u Zagrebu unajmljuje stan i počela se bavit tetoviranjem, to joj je oduvijek bila strast. Planira otvoriti svoj studio za tetoviranje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 339
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao