Obavijesti

Show

Komentari 81

Marijana je zapjevala Nemešu: Tebi je lako, jer ti imaš mene...

Marijana je zapjevala Nemešu: Tebi je lako, jer ti imaš mene...
6

Gledala ga je kroz otškrinuta vrata dok je pušio prije spavanja i odlučila mu pjevati. 'Kuler' Nemeš nije joj ništa rekao, niti je prekinuo pa je ona zamišljeno nastavila

VIDEO

BB kuća pretvorila se u starački dom. Veliki Brat za ravnateljicu je izabrao Emu. Slavica, Marijana i Bojana postale su medicinske sestre. Marijanu je razljutilo što je stalno morala imati na oku Georgea kojem su konstantno padale hlače. Rekla je da će dati otkaz jer joj glava puca. Nemeš je za to vrijeme na Bojaninim prsima isprobavao stetoskop i zaključio da savršeno radi. Pregledao joj je i grlo.

- Recite 'aaaaaa', kao da vam je u ustima mravac - rekao je doktor Nemeš sestri Bojani na što je ona spremno zastenjala i isplazila jezik, a zatim je tješila Marijanu kojoj se tjedni zadatak nije uopće svidio.

Nemeš smirio Marijanu

Umirila se kad je i njoj Nemeš poslušao kako joj otkucava srce. Odmah je bila vedra i vesela. Mila je ušla u pušionu i izjadala se Marijani kako joj ide na živce mišljenje pojedinih stanara da se ponaša kao 'fufa'. Nije shvatila čime je zaslužila takav 'kompliment'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nemeš je stanarima zatim pročitao dijagnoze i pravila kojih se moraju pridržavati kao stanari staračkog doma. Marijani je nakon večere izmjerio tlak i nagovorio je da porazgovaraju. 

- Svi smo mi svašta radili prije nego smo došli u ovu kliniku. Ne dajte se - rekao je Nemeš sestri Marijani koja je rekla da je rad u domu jako umara. 

'Otpadnici' peru prljave gaće

Duško je prvi od 'otpadnika' ustao i upalio vatru u peći. Ostali stanari na otpadu za to su vrijeme tračali Draganu da je predugo u kupaonici i da ne zna izaći kad uđe unutra. Uz to su morali prati prljavo rublje stanara u glavnoj kući i pomagati u pripremi hrane za 'starce u domu'. 

- Kakve su gaće, jesu li prljave, jel se osjeti da su prljave - pitala je Soraja, a Dragana joj je na to rekla kako gaće izgledaju kao da ih je netko nosio.

Dobili su posebna odijela koja su morali obući kako bi zadatak obavili bez greške. Dragana se uvrijedila jer je njeno odijelo veće od Sorajinog.

- Mislim, ja sam manja od tebe. Mani treba manji broj, to je sigurno. Pa pogledaj samo svoje grudi, kako će one stati u taj kombinezon koji su ti dali - žalila se Dragana na što joj je Soaja rekla da ona ima manje bokove, a grudi će već nekako ugurati u kombinezom.

'Jel to kaka'

Dok su prali gaće u kupaoni Soraja je počela vrištati i rekla kako joj se čini da je na jednim gaćicama 'kaka'. Nakon što su svi izašli iz kupaone i smijali se, Dragana je hrabro ostala i zaključila da je među gaće 'zalutao' list pa se zato Soraji učinilo da je riječ o izmetu. Soraja i Dragana kasnije su se posvađale oko tjednog zadatka. Dragana misli da si je Soraja uzela za pravo da radi samo ono što želi. 

- Ja želim da prođemo zadatak i uhvatila sam se posla kako bismo to što prije riješili. Razlikujemo se mnogo i ponekad to izađe na površinu, ali ne želim se svađati oko gluposti - rekla je Soraja u ispovjedaonici. 

Dobile su naredbu da se tijekom tjednog zadatka ne smiju šminkati, no obje su zanemarile to pravilo i jako nasmijale muške stanare otpada koji su im rekli da će im pozvati inspekciju jer se obje šminkaju. Kroz cijev im je stigla vreća krumpira pa su ga krenuli guliti i rezati kako bi ga što prije poslali u glavnu kuću. Veliki Brat ponovo im je upalio televizor i gledali su stanare u glavnoj kući. Soraja je zaključila da je Milan ispao jer ga nigdje ne vidi. Uočili su i novu stanarku Tamaru.  

Sranari glavne kuće saznali su da je Milan otrovnu strijelu ispalio u Dražena. Time je Dražen dobio zadatak da svaki dan pere odjeću svih djelatnika i ujutro im ga donese suho i složeno. Na ploču je napisao kako je znao da će Milan upravo na njega ispaliti strelicu.

Marijana se raznježila i pjevala Nemešu

- Tebi je lako jer ti imaš mene, a šta sam za to dobio... - pjevala je Marijana Nemešu koji je uzeo pauzu od svog doktorskog rada i ušao u pušionu da zapali.

- Ne mogu opet spavati pored Radašina, muka mi je, ne mogu - rekla je Tamara Nikoli i Mili, a oni su se samo nasmijali i zaključili da ni oni ne žele spavati pokraj Radašina.

Marijana je zapalila prije spavanja. Nemeš joj je pravio društvo, a došao je i George i to bez kolica, što su mu mnogi zamjerili, i počeo se žaliti.

- Popi.... kad me probude i prekinu mi prvi san, lud sam od toga, stjerat ću ih sve u pi... materinu - rekao je Ljutiti George kojeg je razljutilo što ostali stanari pričaju kad on želi spavati.

Nemeša i Bojanu Veliki Brat pozvao je u ispovjedaonicu usred noći i morali su stanarima koji glume bolesnike dati lijekove koje moraju popiti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'