Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Marijana Mikulić je 'spremna': Promijenila frizuru za rodilište

None Foto: Privatni album 8

Glumica Mikulić je tijekom ljetnih, vrućih dana napravila drastičnu promjenu. Najprije je smeđu kosu obojila u plavo, a potom ju je i skratila. Sve promjene koje je napravila nazvala je 'trudničkim željama'

Sada više ne hodam nego se doslovno kotrljam, ali neka smo i to izgurali do kraja. Neka sam ja spremna, pa kad god došao, dobro došao, komentirala je glumica Marijana Mikulić (36) uz trudničku fotografiju iz zagrebačkog frizerskog salona.

Prije nego se njezinoj obitelji pridruži i treće dijete, Marijana je otišla 'srediti' svoju kratku frizuru koju ima već neko vrijeme. 

Glumica je tijekom ljetnih, vrućih dana napravila drastičnu promjenu. Najprije je svoju smeđu kosu obojala u plavo, a potom ju je i skratila. 

- Ne znam za vas, ali ja sam 'hepi' - napisala je glumica nakon što joj je kosa bila boje kakvu je već duže vremena željela.

Sve promjene koje je napravila nazvala je 'trudničkim željama' te se zahvalila, kako ona kaže, strpljivim i marljivim zaposlenicama salona. Zamolila ih i da ju još malo 'istrpe'. 

Marijana je u devetom mjesecu trudnoće i nestrpljivo čeka još jednog sina da dođe na svijet. 

- Nakon svega 'drži, ne daj, miruj, pazi, lezi', malom se izgleda više ne žuri toliko - našalila se glumica. 

samuraj | Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

U braku je od 2015. s ekonomistom Josipom Mikulićem s kojim ima sinove Ivana (9) i Andriju (5). Krajem trećeg mjeseca je svoje pratitelje na društvenim mrežama obavijestila o trudnoći. 

- I eto, tako, još jednom ispočetka - napisala je tada glumica te se našalila da je 'toga Uskrsa i ona Kinder surprise'. 

ZABAVA! KVIZ: Jesi li Miroslav Škoro ili Thompson?

Komentari (33)
  • Ona mi se cini ok zena...samo po meni je lipsa ka brineta

    11. 9. 2018,   18:13
  • još jedna koja na silu oće bit plavuša a ne stoji joj!!!!

    11. 9. 2018,   21:03
  • Boja i frizira joj ne stoje. Bolje duga smeđa kosa.

    11. 9. 2018,   20:40