Obavijesti

Show

Komentari 6

Marijana Mikulić rodila trećeg sina: 'Napokon je stigao Jakov'

Marijana Mikulić rodila trećeg sina: 'Napokon je stigao Jakov'
9

Naša beba je na svijet stigla jutros, prvog dana listopada, u 5.40 sati. Težak je 2490 grama, a dugačak 51 centimetar, rekla je Marijana koja Jakova nije rodila točno na termin

VIDEO

Napokon je stigla naša sreća, rekla je glumica Marijana Mikulić (36) nakon što je rodila trećeg sina za Gloriju. Kako kaže, sve je prošlo u najboljem redu, štoviše, 'ekspresno'. 

- Naša beba je na svijet stigla jutros, prvog dana listopada, u 5.40 sati. Težak je 2490 grama, a dugačak 51 centimetar. Odlučili smo mu dati ime Jakov - rekla je Marijana koja nije rodila točno na termin. 

Njezin suprug, profesor i pročelnik katedre za turizam na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, Josip Mikulić (39) te njihova dva sina Ivan (9) i Andrija (5) s nestrpljenjem su čekali ovaj dan. 

- Andrija je navijao za seku, a Ivan za brata, ali se obojica sada vesele i odbrojavaju dane do dolaska brata - ispričala je nedavno Marijana. 

Glumica u trudnoći, kako kaže, nije imala posebnih želja. Morala je izbjegavati namirnice koje su joj stvarale tegobe, a u njezinoj se obitelji jede kuhano. 

- Klinci katkad 'njurgaju', ali sve jedu, a i ja se više ne držim toliko strogog režima kao prije te više ne spremam duple obroke - rekla je te nastavila: 

- Jednostavno sada svi izbjegavamo bijelo brašno, umjesto šećera koristimo med ili kokosov šećer. Jedemo puno voća i povrća, a kad si priuštimo sladoled ili napravim domaći burek, nema grižnje savjesti. 

Marijana je tijekom trudničkih dana napravila drastičnu promjenu. Najprije je svoju smeđu kosu obojila u plavo, a potom ju je i skratila. Sve promjene koje je napravila nazvala je 'trudničkim željama' te se zahvalila, kako ona kaže, strpljivim i marljivim zaposlenicama salona.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU TREĆE SEZONE 'LJUBAV IDE KROZ ŽELUDAC':

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao
Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'
PRIČALA NAM I O ODRASTANJU

Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'

Između Filipa i Tamare iz ‘Braka na prvu’ nije se još rodila ljubav. Njezina sestra blizanka Romana otkrila nam je što misli o Filipu i njihovom 'braku'