Obavijesti

Show

Komentari 134

Marijanina treća bračna sreća: Nemešova bivša se opet udaje?

Marijanina treća bračna sreća: Nemešova bivša se opet udaje?
1

ONA U LJUBAV VJERE IMA Marijana i Nemešević su se razveli zbog nedostatka ljubavi, a nju je cijelo vrijeme tješio Tomislav, kaže izvor blizak Kninjanki

VIDEO

Ne bih vam ništa otkrio o vjenčanju. Bolje da šutim, pitajte Marijanu, rekao je kroz smijeh konobar Tomislav Grizelj Gricko. Dugogodišnji bliski prijatelj Marijane Kovačević (33), pobjednice regionalnog “Big Brothera” iz 2011., poželio je Kninjanku odvesti pred matičara po treći put.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:11

Kako doznajemo, “slavonska” svadba zakazana je u studenom u Vinkovcima, otkud je Tomislav rodom, a pozvali su obitelj i prijatelje. Budući supružnici planiraju se preseliti u Vinkovce, a konobar je upoznao i Marijanine bližnje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Slavonac i Dalmatinka nikad nisu skrivali emotivan odnos, a Grizelj zajedničke fotografije objavljuje na društvenim mrežama. Posebno je blizak s njezinom kćeri Korinom (8), koju reality zvijezda ima iz prvog braka s pomorcem Ivanom Čvrljkom. 
Marijanin vjenčani kum bit će Patrik Radman (26), poznat kao kandidat showa “Ljubav je na selu” iz 2014., te kao “Hrvatski Rocco”, koji je lani snimio pornofilm “Coco i Patrik” u Ljubljani. Upravo je Porečanin Marijanu upoznao s Tomislavom prije četiri godine.

- Jedva čekam vjenčanje. Neka uživaju, želim im sve najbolje. Znam i Nemeša, svi se odavno dobro poznajemo - rekao je Radman. On i Marijana su dvije godine bili cimeri u Zagrebu, dok se ona 2016. nije udala za Nikolu Nemeševića (28) u Novigradu. 

Ljubavnu priču s glazbenikom, rodom iz srpskog Požarevca, Kninjanka je započela 2011. u Big Brother kući na beogradskom Košutnjaku. Zbog njega je raskinula kraći brak s pomorcem Čvrljkom, kojega je upoznala preko interneta.

- Marijana i Nemeš bili su u braku osam mjeseci. Razvela se jer je shvatila da više nema ljubavi među njima. Tomislav joj je bio najveća podrška - kaže izvor blizak Kninjanki. Ipak, čini se kako se Nemešević ne miri s krajem pa je sve pokušao prebaciti na šalu.

- Niste vi to baš dobro pohvatali. Grizelj je naš dugogodišnji zajednički prijatelj. On i ja smo sad u vezi, a ne njih dvoje. Krajem godine putujemo u Haag, gdje ćemo se nas dvojica vjenčati - rekao nam je Nikola.

'Instant' brakovi

Osmomjesečni brak s Nemeševićem je propao, ali on se i dalje ne miri s tim te kaže kako je Tomislav njihov prijatelj.

Majka Nada bila je u pravu?

Dok Marijana i njezin budući suprug Tomislav “za kruh” zarađuju konobareći u zagrebačkim kafićima, Nemešević se vratio u Beograd, gdje se posvetio glazbenoj i radijskoj karijeri.

Turbulenne romanse: Marijana i Nemeš su se tijekom veze često mirili i prekidali, a njezin prvi suprug Čvrljak nije htio uzeti ni lipe od njezinih osvojenih 786.000 kuna u finalu reality showa ‘Big Brother’ Nemeš se 2011. autom zaletio u zgradu novinarske redakcije

- Više se ne čuje s Marijanom i sad već bivšim prijateljem Tomislavom. To je sve iza njega - kaže izvor blizak reality zvijezdama.

Šuška se kako mu brzi razvod braka nije najbolje “sjeo”, pogotovo zato što mu je majka Nada Nemešević još od početka govorila da Kninjanka nije žena za njega. Majkine savjete nije poslušao, a njegova nagla narav došla je do izražaja kad se 2011., namjerno, luđački autom zaletio u vrata zgrade srpske novinarske redakcije. Tužbu nikad nije dobio jer su mu oprostili navodeći da nije imao dobar dan. 

Zaruke već nakon šest mjeseci

S Kninjankom je imao turbulentnu vezu u kojoj su često prekidali i mirili se.
Ona je, navodno, na njihove provode i potrebe “istopila” većinu od osvojenih 104.700 eura (oko 786.000 kuna) u finalu “Big Brothera”. Seksom pred kamerama nakon deset dana boravka u izolaciji zgrozili su svoje obitelji. Plavokosoj zavodnici javnu nevjeru pred kamerama nikad nije mogao oprostiti prvi suprug, pomorac Ivan Čvrljak.

Od glavne nagrade nije htio uzeti ni lipe, nego je zatražio razvod. Ivan i Marijana su se upoznali na internetu, a pomorac joj je nakon šest mjeseci veze pozvonio na vrata s prstenom. Sljedeći mjesec su otkrili da je Kninjanka trudna i zatim počeli planirati vjenčanje te bračni život kod njega u Šibeniku.

Turbulentne romanse

 Marijana i Nemeš su se tijekom veze često mirili i prekidali, a njezin prvi suprug Čvrljak nije htio uzeti ni lipe od njezinih osvojenih 786.000 kuna u finalu reality showa ‘Big Brother’

Nemeš se 2011. autom zaletio u zgradu novinarske redakcij

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 134
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život