Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Marina Marku: Ti si lijen i stalno nešto prigovaraš

None Foto: 24sata 4

Marina je pjevala pjesmicu koja je aludirala na Ciganovićevu homoseksualnost. Marko i Marina ubrzo su se sukobili. Napetost je smirio zadatak

Čini se da nominirana Marina i dalje ne uspijeva pronaći zajednički jezik s ostalim stanarima. Nakon što su je Iva, Marko i Neven već nekoliko puta tajno ogovarali, ušli su i u izravan sukob. Marina je stanarima “digla živac” jer je prala prljave lonce pod tušem. Većina je zaključila da se oni sada ne mogu tuširati i da Marina uopće ne razmišlja. I dok su oni ogovarali nju, Marina se Ivici žalila da je smeta što je Neven uopće ne doživljava.
Ivica ju je saslušao, a kad je izašla van, okrenuo je očima. Nešto poslije, Marina i Marko su se sukobili. On joj je rekao da mu uopće nije smiješna i da je očekivao da će padati sa stolice od njezinih “fora”, a baš mu ništa nije zabavno.
- Ti si lijen, razmažen i stalno nešto prigovaraš - rekla je Marina “Modnomu mačku”. On joj je odgovorio da je vulgarna i da nije ok. Ubrzo su se prestali svađati i bacili su se na prvi talent-izazov, u kojem mogu zaraditi 50.000 kuna za humanitarne svrhe. Moraju snimiti posljednji nastavak sapunice “I poznati plaču”.

NEVEN VIŠE NIJE BRITNEY, NEGO JE M. JACKSON
Zvjezdani stanari dobili su zadatak “Nasmij Big Brothera”. Salome je glumila da porađa ovcu, a Ivica je bio doktor.
Marina je Ciganoviću pjevala pjesmicu koju je smislila o njemu.
Njemu se stih "Cigo je sapun sa poda digo" nije svidio jer je Marina preočito aludirala na njegovu homoseksualnost. Poslije je upravo on razveselio stanare. Velikog Brata je odlučio nasmijati izvedbom Michaela Jacksona. Marko je glumio njegovo dijete. Njihova zajednička izvedba Michaelova “Moon Walka” oduševila je ostale stanare.

Komentari (21)
  • Koji su ovo tamo foliranti,pa hebate svaki nazovimo muškarac u toj kući dok hoda mješa guzevima i non stop se maže ko treba,ma dajte ubij te se

    11. 3. 2008,   19:12
  • \"snadi se medu idiotima\" Marina uz \"celeb\" BB

    11. 3. 2008,   20:39
  • Marina Orsag treba van!

    11. 3. 2008,   19:11