Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mario Roth oduševio kao Tina Turner i odnio prvu pobjedu

None Foto: Branko Banjac

Nives Celzijus led je probila s pjesmom 'Who let the dogs out', a Tomo je rekao kako je to bio dobar dokaz što sve sektor šminke i maske može napraviti

Da je Mario Roth bio 'simply the best' baš kako je i otpjevao transformiravši se u Tinu Turner i s njezinim hitom 'Simply The Best' digao žiri i publiku na noge, govori i najveći broj bodova s kojima je odnio prvu pobjedu u četvrtoj sezoni showa. 

Foto: Branko Banjac

- Prvo, malo sam bez teksta, ali meni je to toliko dobro! Rasturio si! Od samog početka do kraja. Zapravo nisam iznenađen, znam kako pjevaš, ali pjevanje je tu bilo bitno, sve ostalo što si napravio, svaka ti čast - čestitao mu je pobjednik treće sezone, Damir Kedžo, koji se ovoga puta našao u ulozi počasnog člana žirija. Goran je zaključio da je donio jednu muževnu energiju kroz žensku energiju te je zaključio: 'Ti si u principu radio jednu kvadraturu kruga i odlično si uspio u tome i još si pritom bio duhovit, šalio si se na svoj račun u nekim momentima i mislim da je to pravi put'.

Foto: Branko Banjac

Nova TV će donirati 10 tisuća kuna u ime pobjednika, a Mario je odabrao udrugu Portal dobrote.

Na bodovnoj tablici, odmah iza Maria, našao se Dalibor Petko koji je s transformacijom u Indiru iz Colonie s pjesmom 'Za tvoje snene oči' izazvao opće oduševljenje. 

Foto: Branko Banjac

- Boja glasa, čudo! Ritam, tempo, sve! Zabavio si nas sve - poručila mu je Sandra, dok se Goran malo našalio i kazao kako mu je glas bio presličan Indirinom te ga zamolio da ubuduće ne pretjeruje. 

- Mislim da smo dobili još jednu beast of entertainment - zaključio je. 

Nives Celzijus led je probila s pjesmom 'Who let the dogs out' , te kako je Tomo rekao, ovo je bio dobar dokaz što sve sektor šminke i maske može napraviti. 

Foto: Branko Banjac

- Ovo je bila nova Nives, drugačija Nives koja je pokazala jednu novu energiju i snagu -  izjavio je Tomo in der Mühlen. I Goran je bio fasciniran kameleonskim i energičnim pristupom te pohvalio Nives da je dobro skinula izgovor. Kedžo je isto bio oduševljen jer je Nives uspješno unijela mušku energiju, a i sama se Nives, priznaje, pogledavši u ogledalo, napalila na samu sebe. 

Portorikanskog zavodnika Rickyja Martina utjelovio je Daniel Bilić, a s pjesmom 'She Bangs' najviše je očarao Sandru koja mu je priznala da joj se puno više sviđa nego sam Ricky Martin, ali mu i savjetovala da mora još poraditi na markantnosti glasa. 

Foto: Branko Banjac

- Martina, molim te uzmi ovo čovjeka u ruke i dobro ga izmijesi jer ja želim da on bude dobar, ja vjerujem u njega - zavapila je. Goran je zaključio da je Daniel toliko mana iz same izvedbe pjesme okrenuo u svoju korist da je to za Guinnessovu knjigu rekorda, a Tomo mu je poručio: 'Najvažnije od svega, a to si shvatio vrlo rano, ovo mora biti zbilja zabavno i ti si jako zabavio i to smo vidjeli i mi i publika'.

Glumica Mia Anočić Valentić  bila je Chubby Checker, a nastupom s pjesmom 'Let's Twist Again' donijela je izuzetnu energiju na scenu. 

Foto: Branko Banjac

- Mia bila si ono čemu ova emisija i služi! Bila si zabavna, zabavila si me, bilo mi je mio i drago - poručio joj je Goran, a s njim se složio i Tomo. 

- Bilo je lepršavo, bilo je samouvjereno, čak i u onom dijelu gdje je bilo jako falšano! Nisi se dala, do kraja si bila s osmjehom na licu! Beskrajno si nas zabavila - kazala je Sandra, a Kedžo je zaključio: 'Toliko si nas zabavila, toliko si energije donijela na scenu, ja ti čestitam'.

Mijina glumačka kolegica, Ana Gruica, utjelovila je Jennifer Lopez s pjesmom 'Ain't It Funny', a žiri je najviše očarala plesom. 

Foto: Branko Banjac

- Ples je bio fascinantan, a  pjevački, uslijed silne ove koreografije i ove transformacije, zahtjevan nastup. Kroz 13 epizoda ćeš naučiti kontrolu glasa - poručila joj je Sandra, a Goran je dodao da mu je izuzetno drago što je Ana temperamentnija od Jennifer Lopez.

Težak zadatak imao je i Bojan Jambrošić koji je za  svoju prvu ulogu dobio transformaciju u neponovljivog Tošu Proeskog. S pjesmom 'Pratim te' dirnuo je žiri, a posebno dirnuta bila je Sandra koja je komentirala: 'Hvala ti za svaku frazu! Toliko si lijepo pjevao! Pokušavala sam ti naći jedan falš ton, ne postoji! Donio si energiju! To je jedna balada u kojoj nemaš puno pokazati ekspresije, ali si donio njegovu karizmatičnost. Toše je imao prekrasan glas, ti divno pjevaš i pratit ćemo te dalje'.

Foto: Branko Banjac

Da je prenio Tošinu energiju potvrdili su i Tomo i Goran, a Kedžo mu je čestitao riječima: 'Ja vjerujem da si bio poprilično nervozan jer ipak je to Toše Proeski. Ja nisam sumnjao da ćeš ti to dobro izvesti . Ja ti skidam kapu, stvarno je bilo jako, jako dobro'.

Ivana Mišerić postala je kraljica popa Madonna, a nastupila je s hitom 'Like a Virgin'. 

Foto: Branko Banjac

- Meni je bilo sve jako dobro, jedino ti se na momente u očima vidio strah, ali te razumijem, jer znam sve kakav je osjećaj tu biti. Sve ostalo je bilo genijalno - komentirao je Kedžo, dok je Sandra kazala da Ivana ima ljepši glas od Madonne, a Goran joj je poručio: 'Čestitam ti, bilo je jako djevičanski i jako buntovnički'.

Komentari (81)
  • Mario Roth sjajan.

    5. 3. 2017,   23:17
  • Nives je najviše iznenadila. Pozitivno.

    6. 3. 2017,   08:06
  • Ana Gruica........strašno ja sam mislio da nemam sluha ali ovo.....brrrrr

    6. 3. 2017,   07:43