Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Marko Grubnić: Nadam se da će u BB kući biti batler

None Foto: Jurica Galoić 3

Stilist Marko Grubnić nada se da će u kući imati spremačicu i batlera, Salome će za sreću ponijeti križ, majčin dar. Aleksandar Cenov nosit će gitaru

Nekoliko dana do ulaska u Big Brother kuću devet zvjezdanih stanara uživa u slobodi. U tri tjedna u kući očekuju ih kuhanje, spremanje, izvršavanje zadataka...
- Radit ću do zadnjeg dana, pa se posebno ne spremam. Ne paničarim jer sam obavio šoping - kaže Marko Grubnić. Veseli se što će svaki petak ukućane uređivati za emisiju uživo. Posebno želi osmisliti styling za Salome.
- Mrzim prati posuđe, to će morati netko drugi raditi - kaže stilist i nada se da će biti spremačica i batler koji će ih služiti jer su ipak oni poznati. Salome će, osim haljina i trenirki za dan, ponijeti križ koji joj je darovala majka za sreću.
- Volim kuhati, tako da je to riješeno - kaže Salome. Aleksandar Cenov, poznatiji kao Sandi, ponijet će gitaru, bez koje ne može živjeti. Nada se da neće raditi, ali će pomagati ukućanima kao što pomaže doma supruzi Ilini. Ivici Kovačeviću najviše će nedostajati računalo, njegov prozor u svijet.

Komentari (32)
  • sve teški kreteni

    1. 3. 2008,   12:04
  • a jesi se poradova ha,kontaš,bit će sada netko tko će ti ga strpat kada ti šune ha??? debilu jedan,ti si SRAMOTA ZA MUŠKU RASU....FUJ!!!!!!!!!

    1. 3. 2008,   13:08
  • Blagi bože, ovo je skup idiota na jednom mjestu....i još će im platiti za to....

    1. 3. 2008,   11:55