Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Marko Grubnić otapao je salo prije ulaska u BB kuću

None Foto: Jurica Galoić 5

Nekoliko dana prije početka 'Celebrity BB-a' Iva, Marko i Neven posjetili su kozmetički salon u Zagrebu. Bili su na završnim pripremama

Manekenku Ivu Jerković zatekli smo kako u društvu stilista Nevena Ciganovića i Marka Grubnića uživa u odbrojavanju dana do ulaska u BB kuću.
Troje kandidata prvog “Celebrity Big Brothera” svoju “oazu mira” pronašli su u zagrebačkom beauty centru “Božica”. Troje prijatelja ondje se ludo zabavljalo. Obvezan je solarij, kojim žele “skupiti boju” da ne bi izgorjeli pri sunčanju kraj bazena u BB-u.
- Ovdje nam je super jer možemo sve napraviti na jednome mjestu - rekli su gotovo uglas. I dok se Iva prepustila u ruke vizažistice, Neven je lice uljepšavao maskom od kavijara.
- Moram pripremiti lice za kuću. Neki stanari puše, a to će smetati mom licu - rekao je Neven. Marko je uživao u aparatu “Oxifat”, koji topi masne stanice.
Stilist je pomoću tog aparata, kaže zaposlenica salona Martina, uspio izgubiti 11 centimetara u struku, sedam u bokovima i četiri u prsima. Iako u Kući neće imati kozmetički salon, poznati stanari i tamo će ostati u top formi. Veliki brat im je osigurao teretanu.

Komentari (65)
  • Stvarno su jadni

    5. 3. 2008,   08:02
  • STVARNO SU JADNI.

    5. 3. 2008,   08:09
  • Ovo je fakat udarna vijest dana! Hvala vam što ste nas izvjestili o ovom vrlo važnom događaju za sveopći boljitak lijepe nam Rvacke!!! Ali ima i dobra strana ovakvih \"vijesti\", svakako pomažu pri regulaciji probave!!!

    5. 3. 2008,   07:43