Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Marko Grubnić tvrdi da je postao meta psihopata

None Foto: Marijan Delija 3

Modni mačak tvrdi da ne bi nikome otimao curu, a kamoli dečka, jer jako pazi na svoj imidž. Svjestan je da se to događa jer se bavi javnim poslom

Robantico, koji sebe naziva modnim Robin Hoodom, optužio je Marka Grubnića prozvanog Modni mačak da mu je oteo dečka. Marko je nakon nekoliko dana šutnje odlučio reći da on nikad nikome ne bi otimao curu, a kamoli dečka, jer pazi na svoj imidž.
- Svakom normalnom čovjeku je jasno o kakvim se osobama ovdje radi. Očito sam na meti psihopata, ali to više ne želim komentirati. To su najveće gluposti koje sam čuo o sebi i nisu me nimalo uzrujale. Čak sam se i zabavio. Odlučivši se za javni posao bio sam svjestan da će dolaziti do ovakvih situacija. Mnoge su osobe preko mene htjele doći do pet minuta slave - rekao je Modni mačak, koji je o Robanticovim optužbama govorio i za RTL-ov “Exkluziv”. Dodao je da će vjerojatno uskoro saznati da ima suprugu i minimalno četvero djece.
- Sigurno neće nitko nikad vidjeti moje gole fotografije ili pornouratke. Ja trenutačno nisam ni zaljubljen - kaže Marko.

Komentari (24)
  • sinko pokri se po usima i suti

    19. 8. 2008,   16:50
  • Pravi se javio!!!!!!!!!!!!

    19. 8. 2008,   16:51
  • eee,da mu sandra dabo dođe,zavolio bi on muške još više..

    19. 8. 2008,   16:38