Obavijesti

Show

Komentari 40

Grubnić volio češljati Barbike, Franka pjevati i plesati folklor

Grubnić volio češljati Barbike, Franka pjevati i plesati folklor
6

Brojne poznate osobe vole pregledavati albume iz prošlosti, a nerijetko ih i dijeliti s fanovima. Ja sam bila potpuno sigurna da ću biti predsjednica, astronaut  ili stjuardesa, rekla je Antonija Blaće

VIDEO

Mnoga poznata lica domaće estrade na društvenim mrežama pohvalila su se fotografijama iz djetinjstva. Evo što su slavni Hrvati radili kao djeca...

Glumac Goran Višnjić (46) je pobrao simpatije svojom objavom gdje je pokazao kako je izgledao kao dječak, ali i otkrio o čemu je sanjao u to vrijeme te što mu je majka odgovorila na njegove upite.

- Kad sam bio malen, nismo baš mnogo putovali. Ne zbog toga što nismo željeli, već je to bilo jako skupo, a i kada bismo putovali, to bi bilo negdje gdje je moguće stići jednodnevnom vožnjom i gdje žive naši rođaci pa nismo trebali plaćati hotel. Znao sam reći mami: 'Mama, kada ću letjeti nekamo? Bilo gdje? Nikada neću letjeti, to je baš nepošteno.' - napisao je Višnjic.

Goran je dodao i kako bi ga majka samo mirno pogledala i rekla 'O, letjet ćeš, sigurna sam da jednoga dana hoćeš, samo moraš naučiti biti strpljiv'.

- Strpljiv? Nikad to nisam postigao, ali letenje….Kad bih samo mogao vratiti vrijeme i razgovarati s tim klincem. Uživajte u vikendu, uživajte u životu, budite zahvalni i letite - napisao je Goran Višnjić.

- Ja sam bila potpuno sigurna da ću biti predsjednica, astronaut  ili stjuardesa. Ne znam je li hvala Bogu da se ništa od tog nije dogodilo, ali tko zna, možda još stignem - rekla je Antonija Blaće (39) prošle godine za Tportal, a Nives Celzijus (36) je u djetinjstvu životni san bio da postane glumica.

Stilist Marko Grubnić (36) je odrastao u Pakracu s mamom Brankom i tatom Veljkom Grubnićem.

- Najbolji sin na svijetu. Iznimno sam ponosan na njega. Znao sam otići u Njemačku i kupiti mu odvijač, ali on je radije češljao Barbike - ispričao je prije nekoliko godina Veljko o djetinjstvu Modnog mačka.

Franka Batelić (26) je odmalena plesala folklor u istarskoj narodnoj nošnji. Majka Ingrid kaže da je Franka bila uvijek odlična učenica.

- Kao mala je pjevala u talijanskom zboru, a nije ni znala što pjeva - tvrdi Ingrid. U pjevanje se zaljubila još kao mala u zboru Mini Kantanti. Njenim roditeljima bilo je primarno da završi školu, ali su se veselili i glazbenim uspjesima.

I Tony Cetinski (49) je objavio na svom profilu fotografiju iz djetinjstva koja je oduševila njegove brojne obožavatelje, a mnogi su komentirali da se Tony promijenio, ali su oči ostale iste.

Glumica Vanda Winter (34) sa sjetom se prisjetila vremena svog djetinjstva i to fotografijom, kako je napisala, iz djedovog dvorišta. 

- U djetinjstvu me čuvala baka, uz koju sam bila jako vezana sve do njezine smrti. Išla sam u vrtić, ali sam ga mrzila iz dna duše jer nisam shvaćala čemu disciplina i inzistiranje na redu ako sam ionako dobra i poslušna? Bila sam mirna, dobroćudna, vedra, relativno introvertirana, makar sam jako voljela društvo, bujne, bujne mašte, a obožavala sam crtati - crteži su mi bili glavno sredstvo izražavanja - izjavila je Vanda ranije za Tportal.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin