Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Marko Kutlić s pjesmom 'Samo ljubav' u finalu Cesarice

Nakon završenog glasovanja za pet hitova predloženih za hit mjeseca kolovoza, publika je nominirala još jednu pjesmu u finale izbora za Hrvatsku glazbenu nagradu publike za hit godine - Cesarica.

U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: 'Brod za nabolje' koju izvodi Doris Dragović, 'Kad smo se voljeli' u izvedbi Vanne, pjesma 'Ludilo brale' koju izvode Luka Nižetić, Miroslav Škoro i Rene Bitorajac, pjesma 'Samo ljubav' u izvedbi Marka Kutlića i pjesma 'Sva blaga ovog svijeta' koju izvode Mia i Marko Tolja.

Zahvaljujući glasovima publike, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma 'Samo ljubav' koju izvodi Marko Kutlić, a autorski potpisuju Marko Vojvodić i Igor Ivanović.

Ovdje nije riječ tek o 'običnoj ljubavnoj pjesmi' već o skladbi koja govori o ljubavi kao pokretaču svega dobrog u svemiru.

Iznimno snažan vokal Marka Kutlića te nevjerojatna svestranost opet dolaze do izražaja u skladbi koju autorski potpisuje već poznati dvojac njegovih suradnika, Marko Vojvodić i Igor Ivanović, koji su i ovoga puta zaslužni za glazbu, tekst, aranžman i produkciju.

- Samo ljubav naziv je moje pjesme, a odabrao sam ju kao svoj ljetni singl jer mislim da je ljubav ono što ljudima u današnjem svijetu najviše fali. Opterećeni smo, živimo u teškom vremenu, trčimo na sve strane i žurimo, glave su nam zabijene u ekrane, a zaboravljamo na ono jedino što je bitno, a to je čvrst zagrljaj, iskren pogled i druženje s najdražim ljudima - kazao je ovom prigodom Marko.

U svom prepoznatljivom stilu, 'Samo ljubav' ima i odličan video spot, a i ovaj, kao i prethodni, odiše upečatljivošću i posebnom atmosferom.

Novih pet mjesečnih prijedloga za Cesaricu bit će predstavljeno u ponedjeljak 14. listopada kada će započeti glasovanje za pjesme u konkurenciji za Hit rujna.

Tema: Muzika

Komentiraj, znaš da želiš!