Obavijesti

Show

Komentari 3

Marvel je shvatio: Novi foršpan za 'Captain Marvel' je odličan

Marvel je shvatio: Novi foršpan za 'Captain Marvel' je odličan
1

Drugi video koji nam dolazi pokazao nam je još više detalja o toj junakinji, s moćima poput Supermanovih, a naučili smo i malo o njenoj povijesti. No hoće li film biti uspješan?

VIDEO

Prvi foršpan za (za sad) jedinu superjunakinju (na mjestu glavnog lika) u Marvelovom svemiru je mnoge istinski oduševi te razveselio jer je time pokazano kako u Marvel dolaze promjene. Drugi video koji nam dolazi pokazao nam je još više detalja o toj superjunakinji, s moćima poput Supermanovih, a naučili smo i malo o njenoj povijesti.

Pogledajte novi video

U glavnoj ulozi nalazi se Brie Larson, koja je preuzela ulogu junakinje Carol Danvers. Danvers je bivša pilotkinja koju su iz nesreće spasili vanzemaljski heroji nazvani Kree. Nakon što su ju 'poboljšali' vanzemaljskom DNA, stekla je moći supersnage, leta te ispaljivanja energije, napravivši od nje tako ekvivalent gore spomenutog Supermana.

Američki filmski kritičar otkrio je najbolje ovogodišnje filmove
Američki filmski kritičar otkrio je najbolje ovogodišnje filmove

Danvers se u filmu 'Captain Marvel' vraća na Zemlju, pojačana tehnologijom vanzemaljaca, ne bi li ju obranila od napada okrutnih Skrullova, koje predvodi nevjerojatno snažni Talos (Ben Mendelsohn). No jednom kada stigne na Zemlju, pojavit će joj se u umu pitanja o njenom podrijetlu i o smislu njenog života.

Kako smo već bili spomenuli, jedna od zanimljivih činjenica o filmu jest njegov proračun od čak 150 milijuna dolara. Za sada je sve što smo vidjeli posve prosječno, a situacija se nimalo nije promijenila niti u drugom foršpanu, gdje smo vidjeli jednu scenu u kojoj je Danvers u svemiru te nekoliko nezanimljivih 'komičnih' situacija na Zemlji. Kako autori namjeravaju promijeniti situaciju iz prosječne u odličnu za sada nije jasno. Još uvijek pred nama stoji pitanje o smislenosti do sada viđenog, to jest, postavlja se pitanje hoćemo li u narednim videima vidjeti i nešto više osim gotovo nasumce nabacanih kadrova? 

Novi redatelj idućeg 'Jamesa Bonda' otkrio detalje o radnji
Novi redatelj idućeg 'Jamesa Bonda' otkrio detalje o radnji

Premda je prvi foršpan bio istinski loš, drugi nije tako neugodan, jer neke nove stvari o filmu ipak jesmo naučili. Ipak, ako se situacija značajno ne promijeni s trećim i daljnjim foršpanima, posve je moguće da će pred nas stići prvi Marvelov neuspjeh.

U glavnoj ulozi je spomenuta Brie Larson, uz koju glume Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace (reprizira svoju ulogu iz prvih 'Čuvara galaksije'), Lashana Lynch, Gemma Chan, Algenis Perez Soto, Rune Temte, Mckenna Grace, Clark Gregg te Jude Law.

Režira dvojac Anna Boden i Ryan Fleck, koji nemaju nimalo iskustva s blockbusterima jer su do sada radili isključivo u nezavisnoj produkciji. Hoće li se to studiju koji ih je unajmio obiti o glavu vidjet ćemo 8. ožujka naredne godine, kada film dolazi u kina.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode