Obavijesti

Show

Komentari 0

Massimo i miss7 vode vas na koncert: 'Bit će pravi spektakl'

Massimo i miss7 vode vas na koncert: 'Bit će pravi spektakl'
3

Ulaznice za koncert u prodaji su od srijede 18. rujna. Prodaja počinje točno u podne, a ulaznice možete nabaviti isključivo na blagajni kazališta Gavella. Broj ulaznica je ograničen

VIDEO

Pjevač Massimo Savić (57) jedan je od najpopularnijih glazbenika u Hrvatskoj. Dokaz tome je i anketa portala miss7 kojem su čitateljice odabrale koncert Pulskog pjevača kao omiljeni za odlazak s prijateljicom. Massimo će uskoro proslaviti i 15. godišnjicu  izlaska albuma 'Vještina', koji je uvelike odredio njegov glazbeni put. Tim će povodom glazbenik surađivati s portalom miss7.

Povodom 15. godina Massimo i miss7 pozivaju na boutique turneju 'Vještina' koja će se održati u studenom u pet hrvatskih gradova, a vrhunac turneje je 21. i 22. studenoga u Zagrebu jer su organizirana dva koncerta u kazalištu Gavella. 

- Drago mi je da ću zajedno uz miss7 ući u ovu lijepu glazbenu avanturu - izjavio je glazbenik, a zajedničkom projektu jednako se veseli i glavna urednica svih brendova miss7 grupe, Tonkica Zlački.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Jedva čekam da se ugase svijetla i da nas Massimo svojom Vještinom odvede na intimnu glazbenu čaroliju. Znam da ću koncerte provesti u društvo svojih prijateljica jer ćete vi missice biti s nama - rekla je Zlački. 

Massimo je poznat domaćoj publici po osebujnom pjevačkom glasu. U njegovoj 35-godišnjoj karijeri bilo je nekoliko važnih, presudnih trenutaka, a jedan od njih zasigurno je album 'Vještina'. 

Na dva glamurozna i vrhunska koncerta pojavit će se u pratnji tria koji čine renomirani glazbenici -  Elvis Stanić, Ivan Popeskić i Henry Radanović. Zagrebačka publika će u njihovom zvuku imati priliku uživati 21. i 22. studenoga, a uz pjesme sa slavnog albuma 'Vještina' Massimo će izvesti i neke od svojih najvećih hitova koji su nastali proteklih godina.

Koprivnica: Massimo održao kišni koncert na otvaranju manifestacije Ljeto na Zrinskom



- Vješto smo isplanirali ovu obljetnicu albuma koji ima posebno mjesto u mom srcu i koji mi je udahnuo novi glazbeni život. Kada je Vještina nastala, nisam mislio da će me odvesti ovim putem i zahvalan sam što je rad na tom albumu prepoznat i što danas imamo toliko razloga za slavlje - otkrio je Massimo te dodao kako je siguran da će turneja biti pun pogodak.

- Odabrao sam tri vrsna glazbenika da me prate na ovoj turneji i siguran sam da ćemo publici priuštiti jedinstven događaj. Radi se o posebno osmišljenom eventu i veseli me što je upravo Gavella, gdje smo prije 15 godina također održali niz koncerata za pamćenje, ponovno mjesto koje će ugostiti ovo veličanje vještine muziciranja - zaključio je. 

Ulaznice za koncert u prodaji su od srijede 18. rujna. Prodaja počinje točno u podne, a ulaznice možete nabaviti isključivo na blagajni kazališta Gavella. Ulaznice za gornji dio partera stajat će 270 kuna, dok će za prvi dio partera i balkon iznositi 330 kuna.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život