Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Matea Hohnjec udaje se za Arapina s kojim živi u Dubaiju

None Foto: Goran Stanzl/Pixsell 3

Sestra Stefany Hohnjec preselila se u Dubai u kojem živi s bogatim Arapinom. Kaže da će se udati za njega, a kao vjenčani poklon želja joj je dobiti svoj avion...

Matea Hohnjec (22) planira se udati za bogatog Arapina s kojim već neko vrijeme živi u Dubaiju, prenosi InMagazin. Sestra manekenke Stefany Hohnjec (24) i bogati poduzetnik upoznali su se na jednom teniskom turniru. Matea se ubrzo preselila k njemu u njegovu luksuznu vilu. Dok njezin budući suprug radi, ona dane provodi uživajući u sunčanom vremenu i družeći se s nekima od Hrvata i Srba koji tamo žive. Poručuje da je sretna i zadovoljna te da se ne planira se vratiti u Hrvatsku. U Dubaiju su je već posjetile sestra Stefany i prijateljica Dvina Meler, a srela je i Brankicu Čondu, nekadašnju natjecateljicu Big Brothera, koja  također tamo živi. Matea priželjkuje ekstravagantno vjenčanje s bogatašem koji ju je, kako kaže, osvojio šarmom, a želja joj je da za vjenčani poklon dobije avion.

Komentari (86)
  • Jedna budala manje u Hrvatskoj. Ajmo daljeeee

    4. 1. 2011,   21:23
  • moramo zaustavit ovakve odljeve mozgova....Matea Hrvatska te treba!!!!

    4. 1. 2011,   22:50
  • ha ha ha ha ha ha bas je nasla šta če pričat!nije on blesav da nju oženi!znamo svi čime se ona bavi dolje,to rade mnoge cure željne love i skupih poklona!jednom riječi koferuša!

    4. 1. 2011,   21:25