Obavijesti

Show

Komentari 5

Matea je izabrana za Missicu farme, a Saša je postao Mister

Matea je izabrana za Missicu farme, a Saša je postao Mister
9

Zabave na farmi danas nije nedostajalo, a farmeri su uspjeli spojiti ugodno s korisnim i svoju farmersku škrinjicu obogatili za 51 dukat

VIDEO

Svoje proizvode koje su protekloga tjedna farmeri marljivo pripremali sada su mogli ponuditi svojim gostima, ali i zaraditi pokoji dukat te napuniti svoju farmersku škrinjicu. Jurica, Anica i Roberto bili su zaduženi za narodnu nošnju.

- Cijenim folklorne vrijednosti i tradiciju. Sviđaju mi se nošnje. Stvarno sam počašćen što sam dio ovoga - rekao je Jurica.

Anica je usporedila pojam današnjeg i nekadašnjeg seksepila.

- S ovakvim narodnim nošnjama se može osjećati sexy jer što si više podsukanja stavio, time si dobivao više i na bokovima što je tada bilo poželjno. Stezao si se u struku i samim time su ti i grudi bile više izražajnije - rekla je Anica te dodala: „Nije važno imate li duge ili kratke noge, jer se u principu to, ispod svega ovoga, ne vidi“.

No, mentor Joža za farmere u narodnoj nošnji nije imao dobru vijest. Naime, konjijada koja se trebala održati i na kojoj su trebali prisustvovati Anica, Jurica i Matea otkazana je zbog kiše. 

Mia i Drele, zajedno s gostima, pjesmom su kročili na vrata farme. Jurica i Roberto odveli su goste u mlin te im objasnili što u njemu proizvode. Na štandu su farmeri izložili svoju ponudu.

Na štandu se tako našao pekmez, licitarska srca, zimnica, pir, brašno i ostale farmerske rukotvorine. Održano je i natjecanje za najljepšeg farmera, odnosno farmerice.

Farmerskom pistom prošetale su se tako Kristina, Maja i Matea, a za Miss Farme ocjenjivački sud odabrao je Mateu. Za titulu najljepšeg farmera borili su se Jasmin, Saša i Roberto, a farmerska lenta ukrasila je Sašu. Zabave na farmi danas nije nedostajalo, a farmeri su uspjeli spojiti ugodno s korisnim i svoju farmersku škrinjicu obogatili za 51 dukat.

Pogledajte najveći regionalni YouTube talent show - Videostar. 

Princ William i Harry uopće se nisu trebali ovako zvati: Njihov tata je imao drugačiju ideju, ali Diana mu je to zabranila

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura
POKAZALA INTERIJER

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura

Voditeljica je prije nekoliko dana otkrila da se seli, a sad je s pratiteljima podijelila kako je uredila prostor. U utorak je imala i problema sa svojim svekrom Mišom Grofom i stanom u Beogradu

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!
REZULTATI ANKETE

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!

Najlošije je prošla Daria Kinzer koja je dobila samo dva glasa. Ona nas je predstavljala na Eurosongu 2011. godine s pjesmom 'Celebrate'
Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'
'OVO JE ČUDNO'

Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'

Na ovogodišnjem Eurosongu pobijedili su Nemo, predstavnici Švicarske, a brojni smatraju da to nisu zaslužili