Obavijesti

Show

Komentari 31

Matej iz Supertalenta: U školi su me ismijavali, sad mi se dive

Matej iz Supertalenta: U školi su me ismijavali, sad mi se dive
16

PLEŠE HULAHOP Osmogodišnji Matej iz Križevaca dvije godine trenira hulahop unatoč tome što drugi misle kako je to sport za djevojčice

VIDEO

Otkad je primio hulahop u ruke, više se od njega nije odvajao. Velika je to ljubav, priča nam Lidija Mateković, majka osmogodišnjeg Mateja, koji je osvojio žiri “Supertalenta” i dobio zlatni gumb koji ga je lansirao u polufinale. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:41

Nakon što je izašao na pozornicu “Supertalenta” s čak 42 hulahopa, dječak iz Križevaca pokazao je kako hulahop ne treba biti isključivo akrobatski sport za djevojčice. Izvedbom je oduševio četveročlani žiri, ali i voditelje Igora Mešina (52) i Franu Ridjana (35), koji su Mateju odlučili dati posljednji zlatni gumb ove sezone. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Najljepše mi je, uz nevjerojatnu vještinu, to koliko se ti veseliš dok to radiš. Vidi ti se na licu da uživaš. Stvarno imaš talent koji je fantastičan - poručio mu je Janko Popović Volarić (44), a Martina Tomčić (44) poručila mu je kako je vidjela plesačice na hulahopu trostruko starije od njega, ali nisu mu bile ni do gležnja.  

- On je primjer drugoj djeci da se razlike ne osjećaju, da treba prihvatiti svaku razliku i da je to sve isto - izjavila je mama Lidija.  Ljubav prema hulahopu počela je prije dvije godine, kad je Matej na “Supertalentu” vidio ovu vrstu akrobacije. Mama Lidija kupila mu je prvi kolut, a danas ih u kolekciji ima više od 50.

- Vježbam od dva do tri puta tjedno po dva sata - govori nam Matej, kojega su roditelji upisali u Žonglersku radionicu Kufer i u Klub Kulture u Križevcima. 

Od jednog koluta na početku, Matej danas može vrtjeti čak 42 hulahopa, što je pokazao i u emisiji. Na koreografiji je vježbao tri mjeseca, u čemu su mu pomogli treneri Dijana Čeh i Saša Lončarić

- Matej je sam htio da ga prijavimo na ‘Supertalent’. Nije imao tremu, voli publiku i brzo se s njima može povezati - govori nam Matejeva mama, a posebno je zahvalna Dijani i Saši na pomoći.

Zlatni gumb donio mu je i popularnost u školi. Unatoč tome što su neki smatrali kako je njegov talent pomalo ženskasti, nakon što je Matej dobio zlatni gumb, promijenili su mišljenje. 

- Svi vole moj talent, osim nekih dečkiju koji su govorili da je to sport za djevojčice, ali sad kad sam dobio zlatni gumb, kad sam prošao dalje, svi su mi čestitali i lijepo se ponašaju prema meni - objasnio nam je Matej, koji već radi na novim koreografijama kako bi u polufinalu “Supertalenta” zabljesnuo u punom sjaju. 

- Hvala svima koji nas podržavaju. Od trenera pa do prijatelja i samih gledatelja - zaključila je s osmijehom mama Lidija.

POGLEDAJTE SERIJAL 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

16:11
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju