Obavijesti

Show

Komentari 10

Matej izbacio Maju, plakala je i mama Ljiljana: 'Bezobrazan je'

Matej izbacio Maju, plakala je i mama Ljiljana: 'Bezobrazan je'
25

Mateju je Karla od početka najbolje karakterno legla, a kao drugu djevojku odabrao je Isabellu istaknuvši kako bi je volio još bolje upoznati, dok je rastanak slijedio s Majom i Dinom

VIDEO

Nakon mnoštva izazova, uspona i padova, brojnih emocija kandidati showa 'Ženim sina?' sve su bliže cilju, a cilj je jednoj djevojci staviti prsten na ruku. U posljednjoj epizodi vidjeli smo i posljednje eliminacije – one koje su donijele odgovor na pitanje koje dvije djevojke ulaze u veliko finale druge sezone showa.

Kako je kazao, Karla mu je od početka najbolje karakterno legla, pa je izvevši ju na kavu, Matej odlučio joj priopćiti da s njim ide u finale. Kao drugu djevojku s kojom će nastaviti putovanje odabrao je Isabellu istaknuvši kako bi je volio još bolje upoznati, dok je rastanak slijedio s Majom i Dinom. Dok je Dina eliminaciju podnijela stoički, Maja se raspala.

- Pogodilo me jer su bile naznake da bi moglo nečega biti. Ja sam mislila da se to osjeća, ali očito sam trebala pričati s njim o tome. Rekla bih mu da je bezobrazni gad, ali neću. Neću se prestati nadati, ali moje srce će biti zaključano neko vrijeme - kazala je Maja grčeći se u suzama. No, osim Maje, plakala je i mama Ljiljana kojoj su ipak najteže pale Majine suze.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nisam znala da ona to tako osjeća. Svi govore to je show, ali ima tu jako puno emocija - kazala je. Dvije djevojke iz showa morao je eliminirati i Ivan, koji je također odlučio na veliko putovanje krenuti s novom djevojkom Mirnom te s Petrom s kojom je, ističe, razvio najdublji odnos.

Dok je Jelena rekla kako je eliminaciju i očekivala jer ona i Ivan nisu kliknuli na ljubavnoj razini, Martina je ostala jako razočarana, a trn u oku joj je nova djevojka Mirna.

- Smatram da nije u redu jer ona je tek došla. Ivan je pokazao svoje lice. Vidjela sam se u finalu, ali došla je Mirna i pokvarila planove - izjavila je Petra napustivši show. Josip je prije eliminacija na spoj odveo Nataliju te ju je konačno uspio i poljubiti.

- Od zadnjeg dejta on se počeo više truditi, iskreniji je. Očito je on prava osoba za mene ako nam je ugodna i tišina - komentirala je Natali, a njezino mišljenje dijeli i Josip koji je istaknuo kako se nadopunjuju u mnogim stvarima. Kada je došlo vrijeme da izbaci jednu djevojku, Josip je to prepustio mami Suzani koja je eliminirala Iris.

- Očekivala sam da ću ispast, ali to ne olakšava situaciju. Potvrdilo mi se to da ljude ne treba prosuđivati na prvi dojam i na vanjski izgled, i on je to potvrdio - rekla je Iris po izlasku is showa. Filipovići su svoje djevojke najprije odveli na izlet u vinariju, a potom su uslijedile eliminacije koje su najviše šokirale tatu Milu – Bruno je odlučio izbaciti Marcelu.

- Meni je dobro. Dosta mi je cirkusa i gledanja i Julije i Martine. Mislim da će mu biti žao što je izbacio mene kraljicu, bit će mu dosadno s Minionom i ovom drugom, umirat će od dosade, ja ima radim show cijelo vrijeme - kazala je Marcela u svom stilu, dok je najtužniji bio tata Mile. 

- Nisam očekivao da će nju izbaciti, bilo mi je žao. Postala mi je mezimica. Kada bih imao kćer htio bih je usmjeriti u pravcu u kojem Marcela ide - izjavio je tata Mile. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

15:21
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...