Obavijesti

Show

Komentari 21

Matthew Perry je bio na hitnoj operaciji: Spasili su mu život

Matthew Perry je bio na hitnoj operaciji: Spasili su mu život
9

Glumac je nekoliko puta na odvikavanju od alkohola te se 2015. čak našalio da je 'nagrađeni alkoholičar' nakon što je primio priznanje rehabilitacijske organizacije Phoenix House

VIDEO

Zahvalan je na brizi, ali i moli da poštujete njegovu privatnost dok se oporavlja od zahvata, rekao je glasnogovornik Matthewa Perryja (48). Glumac, koji je najpoznatiji po ulozi Chandlera Binga u seriji 'Prijatelji', završio je na hitnoj operaciji u bolnici u Los Angelesu zbog puknuća debelog crijeva. Srećom, na vrijeme je otišao na liječenje jer da je došlo do sepse mogao je umrijeti. 

The Kennedys - After Camelot Screening - Los Angeles

Inače, Perry je često u javnosti govorio o svojoj borbi s alkoholizmom i raznim lijekovima te rekao da je imao problema s tom ovisnošću većinu života. Glumac je istaknuo kako je bio u tako lošem stanju da se ne sjeća svega sa seta serije 'Prijatelji'. 

- Ne pamtim tri godine toga - rekao je Perry. Dodao je kako je često bio 'izvan toga'. Glumac je nekoliko puta na odvikavanju od alkohola te se 2015. čak našalio da je 'nagrađeni alkoholičar' nakon što je primio priznanje rehabilitacijske organizacije Phoenix House. Usto, liječio se od ovisnosti o metamfetaminima, metadonima i Vicodinu, a liječenje je završio 2001. 

- Uglavnom sam pio, znate, i uzimao opijate. Mislim da sam bio jako dobar u skrivanju toga, no s vremenom su ljudi postali svjesni toga. Strašno je to gledati - istaknuo je Perry. Dodao je kako je bio bolestan čovjek. 

REUTERS

- Imao sam dosta uspona i padova u životu i puno predivnih priznanja, ali najbolja stvar kod mene je što mi prilaze alkoholičari i pitaju: 'Hoćete li mi pomoći da prestanem piti?'. Ja im kažem da hoću jer znam kako se to to radi - ispričao je Perry za Hollywood Reporter.

 

Vanity Fair

A post shared by Lizzy Caplan Ⓜ️ (@thelizzycaplan) on

Glumac je 2012. prekinuo s djevojkom, kolegicom Lizzy Caplan (36), a trenutačno nije u vezi. Perry se posvetio kazališnoj glumi u New Yorku gdje živi. 

VIDI OVO: Kim se slikala na krevetu i postala viralni vic.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život