Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Max je tražio sado mazo naci seks jer je 'bolestan'

None Foto: 24sata 9

Drugo čovjek Formule 1 Max Mosley (68) tvrdi da se protiv njega vodi medijska hajka dok djevojke ističu da je bio itekako perverzan i zahtjevan

Jedna od prostitutki koja nije željela biti imenovana ispričala je kako je on sam inzistirao na sado-mazo nacističkom seksu.
On je prvo glumio logoraša koji jeca, pa onda perverznog čuvara, a od djevojaka je tražio da mu se obraćaju na njemačkom jeziku. Cijelo vrijeme je stenjao pogotovo kad su cure vikale na njega.
- Mi smo samo slušale njegove naredbe - kaže prostitutka dodajući da je glavnu riječ imala Mistress Switch (40) inače razvedena majka dvoje djece. Osim Switch s Mosleyem je orgijala i Mistress Zena obučena u njemačku vojnu uniformu, Mistress Aby koja je bila uniformirana kao pripadnica zračnih snaga te dvije djevojke Leah i JD koje su glumile zatvorenice.
- U startu sam upozorena da će se konverzacija odvijati većinom na njemačkom jeziku, a da će tematika biti nacistička. Isto tako su mi rekli da će seks biti brutalniji nego inače - tvrdi prostitutka.
Svaka od njih odigrala je svoju rolu s Mosleyem tako što je prvo izvela striptiz, onda su se međusobno tukli i na kraju poseksali.
- Za početak je Switch koja je sve i orgnaizirala bacio 2500 funti i rekao da mu možemo raditi što želimo. Vjerujte za te novce klijent zna što hoće - tvrdi prostitutka te dodaje da je čula kako je u mladosti podupirao fašizam što znači da s njim nešto nije u redu.
- Njegovi roditelji bili su fašisti i ja ga zbog toga jako žalim. On je sadomazohist jer obožava kad ga se tuče i kad on nekoga tuče. Čula sam i da mu ovo nije prvi put - ispričala je djevojka za News of the world. Mosley je navodno potrošio velike svote novaca na prostitutke koje upražnjavaju njegov perverzni seks, a najveća "špica" mu je postavljanje kamere kako bi snimo cijeli perofrmans. Tako je i ovaj put postavio kameru na prozor koja je snimila te orgije. Djevojke je najćešće unajmljivao u Londonu do četiri puta godišnje, a nerijetko se događalo i da on glumi zatvorenika Židova kojeg djevojke zlostavljaju. Prostitutka je izjavila kako je Mosley da bi se bolje uživio u ulogu obrijan po genitalijama poput Židova.
- Max je prvo želio biti vezan i onda ga je Switch koja je jedna od najboljih u svom poslu tukla po guzi dok se nije zacrvenila. Unatoč boli tražio je da ga tuče sve jače. Drugi dio performansa je kad Max preuzima dominaciju. Tada on bičem tuče djevojke - tvrdi ova sudionica orgija.
Max ističe da mu je sve namješteno i rekao je kako se ne namjerava povući s mjesta jednog od čelnih ljudi Formule 1. Također je tužio News of the world zbog objave videa i transkripta razgovora jer mu je to nanijelo štetu. Njegova supruga Jane s kojom je u braku već 48 godina nije davala nikakve izjave.

Komentari (5)
  • ma bolesnik obični, mamicu mu poremećenu!!!

    6. 4. 2008,   13:19
  • neka udari glavom u zid :))

    6. 4. 2008,   21:59
  • Nije bolestan, samo sklon nekim stvarima,ništa za tretman.

    6. 4. 2008,   22:36